2777
2789
دولتیهم امکانات بیشتری در اختیار داریهم اینکه سختگیری بیشتری دارن رو درس البته بازم بستگی ب دانشگاه ...

خب من قطعا میگم اون دولتی ها هم باید تاپ باشن 

یعنی اگه دولتی قبول بشم ولی خارج از تهران باشه از اون خوباش نباشه نمیرم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دولتی باید براش ی خورده خرج کنی طی کنکور و خب مشکلات مدرک و .. ازادم بد نیست

منم همینو میگم همش که تهش نیاز به آزاد کردن مدرک نیست 

ولی شما از محیط دانشگاه آزاد خبر دارین؟ 

من که تا حالا دانشگاه نرفتم ببینم وضعیت چطوره ولی اونطوری که میگن اونایی که خودخوانن موفق میشن در حین حال محیطش خیلی سمیه

من کلشو گفتم برات اگه قصد مهاجرت تحصیلی و اینا داری کلی پول باید برای آزاد سازی مدارکت تو دولتی بدی ...

بله 

خیلی ممنون از توضیحاتتون 

قصد مهاجرت رو ندارم از نظر خودم برای خودم پیشرفتم توی ایران باید اتفاق بیفته 

منم همینو میگم همش که تهش نیاز به آزاد کردن مدرک نیست ولی شما از محیط دانشگاه آزاد خبر دارین؟ من که ...

محیط سمی که میگی خیلی وقتا تو دانشگاه دولتیم هست ولی میتونی رو کار خودت فوکس کنی و اولویتت فقط درست باشه.. میشناسم کسی که حقوق آزاد خوند ارشد تهران قبول شد آزمون وکالتم قبول شد

🌊as deep as the Pacific Ocean

محیط سمی که میگی خیلی وقتا تو دانشگاه دولتیم هست ولی میتونی رو کار خودت فوکس کنی و اولویتت فقط درست ...

نمیدونم والا چی بگم 

من خودم توی این محیط خونه هزار جور اختلال روانی گرفتم😂 فک کنم کمترینش میشه adhd فراموشی بیش از حد دارم چون هویتی که خواستم داشته باشمو نزاشتن ی جورایی احساس میکنم قبول شدن توی دانشگاه تهران دانشکده مدیریت میتونه ۶۰ تا ۷۰ درصد مشکلاتمو حل کنه در عین حال نمیزارن دیگه درس بخونم 

اونم سنش مث من بالا بود؟

نمیدونم والا چی بگم من خودم توی این محیط خونه هزار جور اختلال روانی گرفتم😂 فک کنم کمترینش میشه adhd ...

شما رو نمیدونم چند سالتونه ولی ایشون ی دختر فکر کنم 6 ساله هم داشت

زندگی تو تهران سختی های خاص خودشو داره. فرض کن قبول شدی میتونی از پس همش بربیای؟

🌊as deep as the Pacific Ocean

شما رو نمیدونم چند سالتونه ولی ایشون ی دختر فکر کنم 6 ساله هم داشتزندگی تو تهران سختی های خاص خودشو ...

من ۲۱ سالمه بدون هیچ تحصیلاتی چون هر سال پشت کنکور موندم 

منم تهران زندگی میکنم از سختیاش که چیزی نمیدونم چون ۲۴ ساعته توی این ۵ سال تو اتاقم بودم 

اگه قبول بشم به احتمال خیلی زیاد از خانواده جدا میشم اگه امکانش باشه که بزارن خوابگاه بگیرم و خب در حین تحصیل خیلی از حالات روحی روانی من حل میشه گذروندن مشکلات برام راحت تر میشه 

من ۲۱ سالمه بدون هیچ تحصیلاتی چون هر سال پشت کنکور موندم منم تهران زندگی میکنم از سختیاش که چیزی نمی ...

انشاءالله که امسال رشته و دانشگاه مورد علاقتو میاری

ولی اونقدر هم کمالگرا فکر نکن که خدای نکرده به این چرخه ادامه بدی عزیزم❤

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

انشاءالله که امسال رشته و دانشگاه مورد علاقتو میاریولی اونقدر هم کمالگرا فکر نکن که خدای نکرده به ای ...

خیلی ممنون 

کمالگرا نیستم واقعیتش 

چون واقعا محیط خیلیییی تاثیر داره و من احتمال میدم هر چقدر توی ی محیط رقابتی و سالم و قشنگ باشم حالم خیلی بهتر میشه