2777
2789
عنوان

طلاق طلاق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط طلاق . خاله ی من از ازدواج از شوهرش فقط مشکلش اعتیاد بود و طلاق گرفت با ی بچه الان بچش خیل ...

آخه میگه شرایطشو ندارم جدا شدن به همین راحتی نیست فامیل من واقعا تو زندگی شوهرش بدترین  بلاها سرش اومده موقع طلاق شوهرش گفت یا بچه یا مهریه اونم بچه رو انتخاب کرد بدترین بلا ها سرش اومده با چه فلاکتی طلاق گرفت حتی زمانی که سر زندگیش یبار خودکشی کرد

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

الان تنها کاری که میتونم بکنم اجرا گذاشتن مهریه است و اینکه بهم نفقه نداده از بقیه شون مدرک ندارم

میتونی سر همین نفقه ندادن هم شکایت کنی مهریتو بذار اجرا بابت کتک هم برو پزشک قانونی یه بلایی سرش میارن که تمام اجدادشو جلو چشمش میارن

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

آخه میگه شرایطشو ندارم جدا شدن به همین راحتی نیست فامیل من واقعا تو زندگی شوهرش بدترین بلاها سرش او ...

اره عزیزم حرفتو قبول دارم . اینکه بعد از طلاق چ کسی جاو بیاد خیلی مهمه . ولی با ی همچین شرایطی بچه دار هم ک قطعا مخوان بشن بنظرم ظلم در حف اون بچس💔

اره عزیزم حرفتو قبول دارم . اینکه بعد از طلاق چ کسی جاو بیاد خیلی مهمه . ولی با ی همچین شرایطی بچه د ...

آره شرایط بعد از طلاق هم مهمه چون زخم و زبون و قضاوت اطرافی ها باعث میشه آدم برگرده به اون زندگی سگی ولی حرف نشنوه دقیقا من ار نزدیک دیدم اسی تنها کاری میتونه بکنه مهریشو بذاره اجرا به هیج عنوان بچه دار نشه تا شرایطش جور شد طلاق بگیره

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

طلاق بگیریوقت گول اطرافیانتو نخوری بگن بچه بیار درست میشه.اشتباه محضه

بخاطره همین افکار خیلی از بچه ها بچه ی طلاق شدن و قربانی درگیری های پدر و مادراشون شدن وقتی میبینی زندگیت سسته از زندگیت راضی نیستی شوهرت خوب نیست بچه نیار

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

خیلی اذیت شدم فقط میخوام جدابشم دیگه

به هیچ عنوان بچه دار نشو تا راحت بتونی جدا شی اگه بچه بیاری هم مجبوری بخاطره بچت تحمل کنی هم بچه قربانی میشه هم طلاق گرفتنت سخت میشه

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

بخاطره همین افکار خیلی از بچه ها بچه ی طلاق شدن و قربانی درگیری های پدر و مادراشون شدن وقتی میبینی ز ...

اره دقیقا نه تنها یارو خوب نمیشه هار تر میشه بچه بیچاره باید بخاطر حماقت مادرش اسم بچه طلاقو به دوش بکشه یا ممکنه طلاق نگیرن بچه روانی شه با وجود همچین پدری بی مسئولیتی.

اره دقیقا نه تنها یارو خوب نمیشه هار تر میشه بچه بیچاره باید بخاطر حماقت مادرش اسم بچه طلاقو به دوش ...

دقیقا اون مادر هم مجبوره بخاطره بچش بسوزه و بسازه و اون بچه در آینده تبدیل به یه آدم مریض و روانی میشه😔

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈