2777
2789

یارانه ها رو چطوری جدا کنیم ،از اینور میگن دهک بالاست 

از اونور کورن نمیبینن چنتا جوون تو خانواده هست که یارانشون جدا نمی کنن 

بعد اینا حقوقشون با این تورم و اقتصاد لنتی در حدی نیست ازدواج کنن جدا بشن

یعنی خاک تو سر ....

باید برین فرمانداری کلی دنگ فنگ داره ولی ی روز کامل الاف میشی

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا رفتیم ،میگفت قانون دست من نیست عوضش کنم

ماهم اعتراض زدیم بخاطر دهک بندی گفتن دست ما نیست اینا 

داداشم مجرده یارانشو جدا کرده ولی دهکش جز ماست منم هفته جدید می‌خوام برم دنبال کاراش جدا شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
ماهم اعتراض زدیم بخاطر دهک بندی گفتن دست ما نیست اینا داداشم مجرده یارانشو جدا کرده ولی دهکش جز ماست ...

یعنی چی که جدا کردی ولی دهکش جزو شماست ؟

چه شرایطی داره جداسازی ،؟پارسال که سن ۳۵ بود 

یعنی چی که جدا کردی ولی دهکش جزو شماست ؟چه شرایطی داره جداسازی ،؟پارسال که سن ۳۵ بود

فقط یارانه اش جدا شده ک کارت خودش میریزن اما دهک بندی یارانه اش جز ماست وقتی متاهل شد جدا کامل میشه

داداشم دو سه سال پیش جدا کرد اون موقع ۲۸ سالش بود منم الان ۲۳ سالمه فرمانداری رفتم گفت میشه جدا کنم فقط ی روز با بابام میرم کاراشو میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط یارانه اش جدا شده ک کارت خودش میریزن اما دهک بندی یارانه اش جز ماست وقتی متاهل شد جدا کامل میشهد ...

آها خب این جدا سازی به درد نمی خوره که بازم دهک خانواده بالاست