2777
2789
عنوان

برای باد روده شدید که بیرون نمیاد بسیاااار دردناکه چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست
رازیانه پودر کن با نبات ، یک کف دست بخوره، نفخ رو میگیره سیاه دانه ، باد شکنه، یک قاشق بریزه دهانش ب ...

یعنی سیاه دانه این بادایی ک تو شکمشه رو جذب میکنه؟ بدتر باد نکنه؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

باده همیشه مشکل باد داشته این چند روز اخیر خیلیییی شدید شده!

همش نشسته بوده؟ 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی سیاه دانه این بادایی ک تو شکمشه رو جذب میکنه؟ بدتر باد نکنه؟

نه 

مادر من همیشه استفاده می کنه چون بواسیر عمل کرده

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
ماساژ بدین واسشدکتر نرفتن عکسی چیزی بگیرن نکنه انسداد روده گرفتنیاهم کیسه ی صفرایی کلیه ایی جایی مشک ...

نه فقط باده دکتر رفتیم سونو و عکس و....همیشه باد داشته و دلدرد ولی الان بسیااااار شدیده حواسش نبود آب مرغ خورد توش فلفل دلمه و پیاز داشت شکمش باد کرده😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

همش نشسته بوده؟

این دو سه روز بله قبلا خیلی ورزش میکرد تا بادا دفع بشن از شبانه روز شاید ۳ ساعت باد نداشت

این دو سه روز بله قبلا خیلی ورزش میکرد تا بادا دفع بشن از شبانه روز شاید ۳ ساعت باد نداشت

حواست بهشون باشه عزیزم این چند روز شیرو لبنیات خورده ؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
حواست بهشون باشه عزیزم این چند روز شیرو لبنیات خورده ؟

نه کلا مدلشه از بی غذایی یا نمیدونم....

نه کلا مدلشه از بی غذایی یا نمیدونم....

تهرانی دکتر بابایی ببرش یا اگهه نیستی  وقت بگیر یه روز برید تهران گناه داره اذیت میشه شاید بادیه قرص کوچیک رفع شد