2777
2789
عنوان

ازدواج

50 بازدید | 10 پست

اگه یه پسری بود که از همه نظر اوکی بود اخلاقی ، خانواده ، تحصیل کرده و تازه برای خودش شرکت زده و شروع کرده کارش ولی خوب تا میاد کارش بگیره یکم طول میکشه الان هرچی در میاره میره برای توسعه شرکت ولی اروم اروم از کمتر از یکسال دیگه اوکی میشه ماشین هم دوتا داره و یک زمین صد متری هم خودش خریده با شغل قبلیش

ولی خب الان چون کارش شرکته و مال خودشه حقوق ماهیانه نداره سود شرکت میشه درآمد اصلی و خونه هم نداره

شما بودید اوکی میدادید؟

ازه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه راستشبهش مهلت میدم که خودشو ثابت کنه و به جایی برسه

خب خودش ثابت کرده حقیقتا چون همین کارشم از تابستون که فهمید منو میخواد افتاد دنبالش و نزدیک یک میلیارد خرج شرکت کرد با تلاشش ولی یکم از اول راه میترسم اونم نه از توقعات خودم به خاطر توقعات خانواده 

خب خودش ثابت کرده حقیقتا چون همین کارشم از تابستون که فهمید منو میخواد افتاد دنبالش و نزدیک یک میلیا ...

خب بزار خودشو به اونجا برسونه که خانوادت با جون و دل قبولش‌کنن و خیالشون تخت باشه

من میرسم به تمام رویاهام 🤍⚖️🖇️
یعنی اینکه شاید دوران عقد نتونه خرجت کنه خیلی و رستوران و اینا اذیت نمیکنه؟

عزیزم نامزد من سربازه ولی رستوران و لباس اینا برام انجام میده 

طرف لنگ انقدر پول ک نیس 

یعنی اینکه شاید دوران عقد نتونه خرجت کنه خیلی و رستوران و اینا اذیت نمیکنه؟

نه من اذیت نمیشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)