2777
2789
عنوان

کنکوری ها و دبیرستانیا راهنماییم میکنید لطفن☁️

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دوازدهمین؟ یا فرهنمدنیا راضی بودین ؟

فرهمند فوق العادس.. من از زیست متنفر بودم.. فرض کن میانگین ریاضی و فیزیک و شیمیم 70 بود زیستمو نهایت 20 میزدم.. ولی الان درصدام خیلی اومده بالا..

🌊as deep as the Pacific Ocean

فک کنم خیلی غیر منطقی برنامه چیدم برنامه خیلی آرمانی چیدم برای خودم 🥲

ببین من مشاورم از دهم برام پیشروی مینوشت اوایلش سخته ولی راه بیفتی وقتی میرسی تو اون پایه میفهمی چقدر پیشروی کمکت کرده.. الان اگه میدونی میتونی یازدهمو هم با تست هم تشریحی کامل ببندی(فصلای مهمی نیم سال دو داری برا شیمی فصل 3 تو آلی مهمه برا فیزیک الکتریسیته جاری هست که کلی زمان میخواد تا فول شی برا ریاضی حد و احتمال و برا زیست فصل 7 رو داری) بذار دوازدهم ی فصل بخون یا دهمتم کامل کن

🌊as deep as the Pacific Ocean

خیلی غیر واقعی برنامه ریزی کردی 

من چون تجربه دارم بهت میگم 

میتونی کلاس های سالیانه رو نهایت برای دو درس شروع کنی 

و توقع نداشته باش تا عید ببندی اون درس رو که اگه انجام دادی هم کیفیت نداره 

مثلا فیزیک نیاز به کلاس سالیانه نداره چون مباحث کاملا مجزا هستن توی سه سال و ترکیبی نداره

میخوای درسی رو سالیانه ببینی پیشنهاد من ریاضی در اولویت اول هست 

واسه شیمی و زیست دست خودته انتخاب کنی ولی به نظرم شیمی گزینه بهتری باشه چون زیست هم تدریس سالیانه و جدا جداش فرقی نداره

اگه راهنمایی بیشتر لازم داری بپرس تا شب ان شاءالله جواب میدم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن