2777
2789
وای دیشب تو عروسی بعد شام رزم رفت رفتم ترمیم کردم نمی‌دونم چرا نفهمیدم اینقد پررنگ شده بود همه مردان ...

خیلی بده 

دعا کنین کنکور قبول شم،داغون شدم انگیزه صفررر صلواتتتتت 🥲😂💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با میسلار واتر یا شیر پاکناگر نداری یه چیز چرب مثل وازلین بزنیا اصلا شامپو هم.بزنی میره دیگه

عزیزم وقت ندارم کی بشینم از اول پاک کنم😭

پوستمم کنده شد 

کرمم بد میشه

وا مگه میشه شاید ۲۴ساعته هست

۲۴ساعته هم دیگه با شامپو یا میسلار واتر میره

استارتر الکی شلوغش میکنه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
عزیزم وقت ندارم کی بشینم از اول پاک کنم😭پوستمم کنده شد کرمم بد میشه

خب الان منتظری چی بگیم ما😐جز پاک کردن راه دیگه ای داری مگه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
۲۴ساعته هم دیگه با شامپو یا میسلار واتر میرهاستارتر الکی شلوغش میکنه

لامصب الان میاد بخدا 

بخدا الان زنگ درمون زد😭💔

اینجوری نمیشه

بهترین برند ها هم با تونر و شیرپاک کن میسلار و کوفت و زهرمار پاک‌میشه😂

اسی مگه چه برندیه؟بگو بخریم😂😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️