2777
2789
عنوان

چ اطلاعاتی راجب ناسا و فضا دارید

76 بازدید | 13 پست

خیلی جالبه واسم فضا و سیاره ها

مثلا تو فیلم میان ستاره ها چجور اونا رفتن فضا موقع اومدن اونا جوون مونده بودن در حالی ک ۱۲۰ سالش شده بود ب سال زمینی

مثلا اون همه سال سوخت تمام نشده بود یا غذا؟

فضانورد ها شنیدین میرن ب خواب طولانی

کلن چیا راجب این کهکشان ها و سیارات دارید

خیلی دوست دارم برم فضا خیلی جالبه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فکر میکنم زمین کروی نیست یه سیستم تخت بسته و محدوده که گنبد آسمان مثل یه کاسه روش قرار گرفته فقط ...

چجور ه ک از زمین خارح میشن ولی تو فیلم ها قشنگ کره زمین مشخصه عجیبه برام چجور خارج میشن ازش یا بخان برگردن چجور میان هی پایین تر میان تا برسن؟

چجور ه ک از زمین خارح میشن ولی تو فیلم ها قشنگ کره زمین مشخصه عجیبه برام چجور خارج میشن ازش یا بخان ...

خیلی سوالا زیاده علم‌ ما خیلی محدوده دولت ها نمیخوان مردم حقیقت رو بدونن

کاش تو اینجا بودی 💔

خیلی چیزارو اشکار میکنن ایشونجالب بود واسم این اطلاعات شما خیلی افراد کمی دنبال حقیقت و اگاهی میرن

باز من نمیگم همه چیز دروغه یا همه چیز راسته ولی میگم خیلی چیزا به همدیگه نمیاد حتی وقتی شروع میکنند مثلا توضیح علمی بدهند بدتر خراب میکنند 

کاش تو اینجا بودی 💔

مریخ چی مثلا فیلم هست دارن قدم میزنن یا میگن ب سطح ماه رفتن

عزیزم یکم از مقالات بخونی میفهمی که همشون دروغ هستن

خودم چند ماه قبل درگیر خیال بافی فضایی ها شده بودم اما فهمیدم اینا همش موضاعاتی برای فرار ذهن از موضوع تمرکزه