2777
2789
عنوان

پسرم یه وحشی تموم عصاره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست
درکت میکنم منم دوتا پسر دارم.بزرگه حرف گوش کن تره ولی کوچیکه با اینکه اخلاقش بهتره ولی حرف شنویش کمت ...

اخه پسر مو نمیپوشهومیگه تو باید بپوشونی 

شده پنج شیش بار لباس پوشوندم بد گریه در آورده 

جوراب میارم بپوشونم انقدر ادا در میاره آخرش کارمون به کتک کاری میرسه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی اذیتشون کرد مامانم اخرسر مریض شد ولی الان که همه کاراش با بابامه خیلی درست شده از پس بابام نمیت ...

اینم از باباش میترسه 

پیش باباش صداش در نمیاد 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
اخه پسر مو نمیپوشهومیگه تو باید بپوشونی شده پنج شیش بار لباس پوشوندم بد گریه در آورده جوراب میارم بپ ...

بزارش مهد چن ساعتی ازت دور باشه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اینا همش از عوارض زیاد رو دادنه عزیزم باید مقابلش قاطع باشی تنبیه کن مثلا از چیزایی که دوست داره محرومش کن پیشش ضعف نشون نده بدتر میشه وقتی یه کار خوب انجام دادحتما تشویقش کن با شوهرت حرف بزن موقع تنبیه دخالت نکنه وناز شونکشه من با بچه هام قهر میکنم اخلاقشون از این رو به اون رو میشه 

بزارش مهد چن ساعتی ازت دور باشه

کلاس میبرمش 

یکساعت تایم کلاسشه

اینا همش از عوارض زیاد رو دادنه عزیزم باید مقابلش قاطع باشی تنبیه کن مثلا از چیزایی که دوست داره محر ...

اره زیاد رو دادم 

عزیزم تنبیه کنم میزنه همه چیو میشکنه 

خودشو بره تو لوس میکنه اذیت کرد زنگ‌بزن باباش

اینجوری بد تر نمیشه ؟

ترسش بریزه دیگ 

کلاس میبرمش یکساعت تایم کلاسشه

یکساعت واسه این اعجوبه ها کمه😅

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اره زیاد رو دادم عزیزم تنبیه کنم میزنه همه چیو میشکنه

نقطه ضعفتو پیداکرده دست میزاره رو همون، چیزی شکست  از پولای خودش خرج کن بهش بگو واسم مهم نیست میخواستم فلان اسباب بازی رو واست بخرم ولی حالا با پولش میرم این وسیله ای که شکستی میخرم پیشش خونسرد وبی تفاوت باش بچه میبینه حساسی رو وسایل میخواد لجتو در بیاره