2777
2789
عنوان

پسرم یه وحشی تموم عصاره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست
با بچه ها بازی میکنه؟

بیشتر ناسازگاری داری 

سخت بازی میکنه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم رفتارش اصلا طبیعی نیست ،به سن بلوغ برسه چی میشه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

انرژیش تخلیه نمیشه واسه همین اینکارا رو میکنه .ببرش پارک مهدو....پسر بچها واقعا اعصاب فولادی میخوان

بآور میکنی یه بیرون ببرمش بائو یه فصل کتک کاری کنیم تو خونه بعد؟

هر چی بپوشونم با گریه 

کتونی نمیپوشه 

همه کارهاش افتاده رو دوش من نه هم بگم هر چی دم دستش بیاد میشکنه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
پسر خاله منم همینه الان ۱۲ سالشه خالمو هی میزنه اذیت میکنه ادمم نشده

دیروز دیگ. آنقدر اعصابم خورد بود به زمین و زمان فوش دادم ک بچه میخواستم چیکار 

بخدا حسم بهش کم شده انگار دوست داشتنم کمرنگ تر شده 

ی طب سنتی ببرش حتما

طب سنتی چیکار میکنه؟

درست میشه عزیزم ولی بعد اینکه پیرتو دراوردداداش منم همین بود مامانم پیرشد تا بزرگش کنه فک کنم تو حام ...

رفتار مامانت چجوری بود؟

دیروز دیگ. آنقدر اعصابم خورد بود به زمین و زمان فوش دادم ک بچه میخواستم چیکار بخدا حسم بهش کم شده ان ...

میدونم چی میگی عزیزم 

من زجر کشیدن خالمو دیدیم 

شوهرشم اصلا کار نداره میگه اشکال نداره 

خودشو میزنه ب اون راه 

همش کوچیک بود جیغ میزد 

خالمو میزد خالمم میزدش

الان ک بزرگ شده درس میگه نمیخونم 

تو میخای درس بخونم از شرم خلاص شی 

میگه هر چ قدر میخلی بزن من از عمد میکنم/""

بآور میکنی یه بیرون ببرمش بائو یه فصل کتک کاری کنیم تو خونه بعد؟هر چی بپوشونم با گریه کتونی نمیپوشه ...

درکت میکنم منم دوتا پسر دارم.

بزرگه حرف گوش کن تره ولی کوچیکه با اینکه اخلاقش بهتره ولی حرف شنویش کمتره .

بزار هرچی دوستداره بپوشه حساس نباش منم پسر کوچکم برخلاف بزرگه دوستداره خودش لباسشو انتخاب کنه کفشای پارک و پیاده رویش رو میپوشه واسه خیابون رفتن لباسای بیرونیش رو میپوشه واسه خونه اوایل حساس بودم ولی الان بفکر اعصاب و ارامش خودمم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خیلی دوسش داشتن عاشقانه ولی ادم خسته میشه میشه بالاخرهیادمه شبا نمیخابید دیگه کار به کتک میرسید

دوست داشتن منک کمرنگ شده