2777
2789
عنوان

مگه دوست‌پسر داشتن چیز خوبیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 80 پست
میگم دوست پسرت خوب باشه اخلاقش خوبه من متن تاپیکت نخوندم و از سن ات اطلاعی ندارم

خوب نیست بنظرم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

۱۷ سال درسته کمه و بچه حساب میشیولی دیگه در این حدو باید بدونی ک قرار نیست همه مثل هم رفتار کنن

خب پس چیکارکنم؟ چیجوری دوست پیداکنم باید دروغ بگم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تاپیک زدین و یک سوال مطرح کردین اصولش اینه به نظر مخالفم احترام بزاریناگه میخواین چیزی که دوست د ...

مردم قابل پیشبینی نیستن که فکرکنم همه باهام موافقن

منم همینجوری تاپیک زدم هرکس دوست دارن همون چیزی که میخوانو بشنون

واقعا چون همه اینطورین تو هم باید باشی یا درستش همینه؟بیخیال...! همیشه که اکثریت کار درستو نمیکنن!

ولی بنظرم ازنظر احساسی خوبه طرف پیگیرته نگرانته، همیشه دوست داره باهاش باشی بیرون بری

ولی بنظرم ازنظر احساسی خوبه طرف پیگیرته نگرانته، همیشه دوست داره باهاش باشی بیرون بری

واقعا؟ همین یعنی؟ عواقبش پیامداش چی؟ برای یه لحظه میخوای خیلی چیزا رو خراب کنی!
منطقی نیست
نگران محبوبیت هم نباش
من هیچوقت دوستپسر نداشتم یا رل..اشتباهاتی داشتم ولی این دو تا نه..و نسبتا محبوبم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

واقعا؟ همین یعنی؟ عواقبش پیامداش چی؟ برای یه لحظه میخوای خیلی چیزا رو خراب کنی!منطقی نیستنگران محبوب ...

نمیدونم.. ازخانواده که خیلی بهتره 

چقد جالب ! جای خوب و بد عوض شده ! به گناه افتخار میکنن و از خوبی خجالت میکشن! جدای بحث گناهش، عادت ک ...

آیا این قشنگتر نیست هرکسی سرش تو کار خودش باشه؟؟

من دوست دارم دوست پسر داشته باشم، به شما مربوط نیست که اظهار نظر کنید خوبه یا بده

شمام نمی‌خواید داشته باشید به من ربطی نداره که تعیین کنم به‌طور کل خوبه یا یده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نمیدونم.. ازخانواده که خیلی بهتره

احساسی تصمیم نگیر
فعلا دست نگه دار
یکم بگذره متوجه میشی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

آیا این قشنگتر نیست هرکسی سرش تو کار خودش باشه؟؟من دوست دارم دوست پسر داشته باشم، به شما مربوط نیست ...

دقیقا قشنگه که هرکسی سرش تو کار خودش باشه مثلا اینکه من در تاپیک شما نظر دادم یا شما رو ریپلای زده بودم؟

دقیقا قشنگه که هرکسی سرش تو کار خودش باشه مثلا اینکه من در تاپیک شما نظر دادم یا شما رو ریپلای زده ب ...

و قشنگتر از اون اینه که سواد داشته باشیم و همینجور عین چی بدون اطلاعات کافی نپریم سریع عضو شیم توی یک سایتی که از قبلش دربارش تحقیق نکردیم

اگر چشمانتان را باز کنید، بالا سمت راست گنده زده تبادل نظر

و دقیقا گزینه‌ی ریپلای رو هم به همین جهت گزاشتن

و نظر دادن مخالف و موافق هم مجازه اما نه اینکه به طور کل تعیین تکلیف کنیم برای همه چی خوبه چی بده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

و قشنگتر از اون اینه که سواد داشته باشیم و همینجور عین چی بدون اطلاعات کافی نپریم سریع عضو شیم توی ی ...

معذرت میخوام بدون اجازه شما عضو شدم یادم رفته بودم اینجا یه نی نی هایی هستن واسه دوس پسر خودشونو عین چی جر میدن.. من نه به شما حرفی زدم نه به کسی توهینی کردم خطاب به استارتر گفتم که ممکنه بخاطر یه لاشی موقعیت های خوبشو از دست بده . حرف افتاد زمین صاحبش جمعش کرد..گفتین سواد ندارم؟ مثل شما هم بچه مدرسه ای هول نیستم من یک دهه قبل کارشناسی مو گرفتم