2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5637 بازدید | 261 پست
دلیلی ک کات کردید رو باخودت مرور کن یابندیس رو کاغذ بخونشمعایب اون شخص،حالا ۱۰ساله با کسی نیستید؟

نه الانومنزوی شدم و درگیر احساسات بعد. با کسی نیستم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره همزمان با یه پسره دیگه هم بودهو بدون اجازه اسی از پولاش خرج خواهرخودش کرده😑قدر چیو بدونه نامو ...

باید مدیریتش می کردم ولی در کل خوبیاش بیشتر از بدیهاش بود. من ایده الیسم هستم و سیاه و سفید نگاه می کردم. خشک و انعطاف ناپذیر بودم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

نی نی سایت جای مشورت در مورد تصمیمات مهم زندگی نیستش. کمتر کسی اینجا میتونه به شما واقعا کمک کنه و د ...

بیشتر اینجا برا درد و دل و بازتر شدن موضوع تاپیک زدم. 

روان شناس هم رفتم چندین جلسه ولی ادامه ندادم. گفتش ریشه در تله های شخصیتی و عزت نفس پایینم داره.

واقعا دوستام منو با صداقتم میشناسن و لی چون توی روابط زود وابسته میشم نتونستم پای ارزش هام وایسم و به جای اینکه بهش افتخار کنم، حسرت میخورم و میگم کاش روی ارزش هام مثل انتطار صداقت داشتن اینقدر پافشاری نمی کردم. 

خوش به حال ادمای قوی که برا شخصیت و حرمت نفسشون ارزش قائلن. 

حرفای شما تسکینم میده و فکر می کنم درک میشم و بهم توجه میشه

چون وقتی یکی در دسترست نیس نمیتونی اون آدم رو شف کنی و این کنجکاوی خیلی عطش میندازه ب جونت و در مورد ...

دقیقا. خیلی سر و گوشش می جنبید و بیشتر حرص میخوردم

اگر در گذشته پدر و مادری داشته ای ک بهت بها نمیدادن و همیشه حس ناکافی بودن بهت میدادن ، در آینده هم ...

دقیقا همینه که میگین. پدرم همیشه مقایسه گر بود و به ندرت کاری بهم محول می کرد و وقتی هم میخواستم انجام بدم اینقدر امر و نهی می کرد که حس بی کفایتی بهم دست میداد، مادرم هم بیشتر دنبال کار بیرون بود . با همه دلسوز بودنشون. 

این بیشتر فقط زیبایی و اخم و جذبه داشت. دخترایی که بهم شوهر می کردن از لحاط خانواده، تحصیلات ، شعل و شخصیت اجتماعی بالاتر بودن ولی جذبشون نمی شدم. 

همون علت هایی که شما گفتین. 

ممنونم. لطفا بازم تو تاپیکام بیاین 🙏

دقیقا همینه که میگین. پدرم همیشه مقایسه گر بود و به ندرت کاری بهم محول می کرد و وقتی هم میخواستم انج ...

خواهش میکنم🌹✨

چشم اگر فرصتش بود حتما🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

با ویژگی هایی که شما گفتین من اثر مثبتی از اون خانم ندیدم شاید اگر از جانب شما رابطه کات میشد این حس الان در شما نبود ،فقط یه لحظه به این فکر کنید با تمام ویژگی که شما گفتین برگرده واقعا انتخاب زندگی شماست به عنوان یه مرد بعید میدونم اعتماد پایه و اساس شکل گیری یه رابطه هست 

من و همسرم ۷ سال تمام طول کشید تا بهم برسیم چون پدرم مخالف شدید بود منم بعد ۱ سال بخاطر خود همسرم رهاش کردم تا به زندگیش برسه و پاسوز من نشه ولی هبچ وقت از ذهنم دور نشد و انقدر پافشاری کرد و کلا حضور داشت تا پدرم رضایت داد 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
؟؟!@مطالعات_زنان

یه رشته دانشگاهیه توی مقطع کارشناسی ارشد. البته تو کشور ما جایگاهی نداره و از جنبه اسلامی فقط بهش نگاه می کنن و خیلی نطریه های دنیا رو قبول ندارن

اسم کاربریتون مطالعات زنانه، ولی این تاپیک و پاسخ های صادقانتون کمک میکنه ب درک عمیقتری از مردان و م ...

زنده باشین. ممنونم 🙏🌹

ی دختر مهم نیس ک چقدر عاشق و شیدا شده، باید بتونه در همون لحظه ک ی مرد باهاش بدرفتاری میکنه اون رو ت ...

👏👏👏

نگفت با کسی بوده

نه نگفت

اشتباه شما مردا اینجاست دقیقا کسیو ک میخواین پیدا میکنین هاااا ولی انقدر بچه بازی در میارین انقدر اذ ...

😔 بله متاسفانه. سواد رابطه پایین