2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو حیف شما نیست لباس زیر رو دوبار بپوشی مامان جونم اینو بنداز دور  یه نو برات خریدم بپوش 

دیگه باید گولش بزنی چم 🙂😂 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من بدم میاد اصلا نمیندازم خودمم

دیگه یا باید دعوارو بجون بخری یا بگی اول بشوره بعد بندازی نهایتن بعدا ماشینتو با سرکه و جوش شیرین میشوری

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

دیگه یا باید دعوارو بجون بخری یا بگی اول بشوره بعد بندازی نهایتن بعدا ماشینتو با سرکه و جوش شیرین می ...

نه دیگه هیچی نمیگم یواشکی میندازم دور از کجا میخاد بفهمه

عزیزم بندازی دور که خیلی بی احترامی

ولی میتونی بگی مادر جان ما با ماشین لباس زیرا رو نمیشوریم همزمان ماشین و روشن کن برو ب بقیع مارات برس

عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️

ولی منو نزنید😐 من ميندازم تو ماشین 

کفشم میندازم تو ماشین 

البته لباس زیر جدا از لباس ها 

کفش هم جدا از لباس ها

عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️

عزیزم بندازی دور که خیلی بی احترامیولی میتونی بگی مادر جان ما با ماشین لباس زیرا رو نمیشوریم همزمان ...

از کجا میخاد بفهمه حاضر غایب نمیکنه که. میدونم اینو بگم شوهرم میخاد جلو اون بپره بهم که مسخره بازیا چیه و...

ولی منو نزنید😐 من ميندازم تو ماشین کفشم میندازم تو ماشین البته لباس زیر جدا از لباس ها کفش هم جدا ا ...

خودت استفاده میکنی عزیزم به خودت مربوطه. من هیچوقت دلم نکشید با دست میشورم کفش و لباس زیر نمیندازم