2777
2789

چند وقت دیگه اولین سالگرد منو پارتنرمه ، می‌خوام یک هدیه براش بگیرم که تا آخر اون اولین سال و یادش بمونه🥹😍 

چون حضوری ببینمش می‌خوایم اولین سالگردمونو جشن بگیریم دوتایی برای همینم می‌خوام یه هدیه براش بگیرم ... اما واقعاً ایده‌ای ندارم نمی‌دونم چی بگیرم که هم رمانتیک باشه هم خوشش بیاد 

یعنی مثلاً یه چیزی که به سالگرد عشق ربط داشته باشه...

نظر شما چیه ؟ چه ایده‌هایی سراغ دارید؟

به خصوص که اونم هر دفعه منو می‌بینه برام هدیه و کلی خوراکی می‌گیره دیگه منم دوست دارم براش بگیرم یه چیز خوب تر از همیشه🥲

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

عکساتونو چاپ کن خیلی کوچیگ

بعد یه آلبوم خوشگل درست کن

یه جاهایی هم یه نوشته یا اسکرین شات پیامتونو چاپ کن بزار تو آلبوم

یسری پیجا هستن همینارو دارن و خیلی خوشگل درست میکنن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تازه صوتی ام هستن

اره میتونه ویس خودش یا یه آهنگ ک باهاش خاطره دارنو‌ بزاره 

بارکد میزارن

حتی میتونه کلیپ بزاره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

اینم ایده قشنگیه

من اکسپلور دیده بودم

یه شیشه پر از نوشته های قشنگ

خودم میخواستم انجامش بدم دیگه ندادم