خاطره_باران مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 430 عنوان خانمهایی که بهتون خیانت شد بیاین 107 بازدید | 27 پست چیکار کردید بعد از اینکه فهمیدید؟چطور مچشو گرفتید؟فراموش کردید و بخشیدید؟ 1403/10/13 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanasaminz عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 675 دو بار بخشیدم و خریت کردم اینسری اگه خدا بیاد ضمانتش کنه نمیبخشم بخاطر بچه هام مث سگ ننداختمش بیرون
دختری_که_ستاره_شد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3984 فراموش که نمیشهبخشیده همنمیشهفقط کنار میاد آدم باهاش واسه من که اینطور بود البته که تو کیس ما واقعا بعد اون دیگه تکرار نشد ... ♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
sanasaminz عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 675 خیانت بخشیدنی نیست کاش میفهمیدیم کسی که یکبار خیانت کرده بازم تکرارش میکنه و هر دفعه براش اسونتر میشه
خاطره_باران مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 430 دو بار بخشیدم و خریت کردم اینسری اگه خدا بیاد ضمانتش کنه نمیبخشم بخاطر بچه هام مث سگ ننداختمش بیرون خیلی سخته وقتی بچه داشته باشیم متاسفانه. خدا بهتون صبر بده عزیزم
خاطره_باران مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 430 فراموش که نمیشهبخشیده همنمیشهفقط کنار میاد آدم باهاش واسه من که اینطور بود البته که تو کیس ما واقعا ... خیلی ها میگن دیگه تکرار نمیشه ولی خیلی های دیگه هم میگن نباید بخشید چون تکرار میکنن این بار حرفه ای تر و بدتر.نمیدونم واقعا چی بگم
sanasaminz عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 675 خیلی سخته وقتی بچه داشته باشیم متاسفانه. خدا بهتون صبر بده عزیزم میدونی سختیشکجا بوددخترم مچش گرفت منم این همه مدت بخاطر بچه هام ابروداری کرده بودم وقتی بچم فهمید دیگه تمومش کردم الانم فقط همخونه ایم
خاطره_باران مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 430 کاش میفهمیدیم کسی که یکبار خیانت کرده بازم تکرارش میکنه و هر دفعه براش اسونتر میشه تازه به خودش میگه من یه بار خیانت کردم این هنوز باهام مونده. پررو میشه
sanasaminz عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 675 خیلی ها میگن دیگه تکرار نمیشه ولی خیلی های دیگه هم میگن نباید بخشید چون تکرار میکنن این بار حرفه ای ... دقیقا همینه کسی که طعم زنا رو چشیده بهش معتاد میشه
دختری_که_ستاره_شد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3984 خیلی ها میگن دیگه تکرار نمیشه ولی خیلی های دیگه هم میگن نباید بخشید چون تکرار میکنن این بار حرفه ای ... کلا یه نسخه واحد نداره دیگه آدما فرق میکنن با هممن بچه داشتم ترجیح دادم فرصت بدمشاید اگه بچه نداشتم اصلا قبول نمیکردم ♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
خاطره_باران مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 430 میدونی سختیشکجا بوددخترم مچش گرفت منم این همه مدت بخاطر بچه هام ابروداری کرده بودم وقتی بچم فهمید دی ... قربون دلت برم عزیزم. واقعا نمیفهمم درد مردا چیه با وجود زن و بچه و ...اگه نمیخوان متعد باشن چرا ازدواج میکنن اصلا . خب مجرد بمونن به هرزگی ادامه بدن
sanasaminz عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 675 تازه به خودش میگه من یه بار خیانت کردم این هنوز باهام مونده. پررو میشه بخدا که همینه. اولین بار بچه نداشتم قران واسطه کرد ببخشمش بار دوم جون بچم قسم داداینسری خدا که بیاد نمیبخشم
خاطره_باران مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 430 کلا یه نسخه واحد نداره دیگه آدما فرق میکنن با هممن بچه داشتم ترجیح دادم فرصت بدمشاید اگه بچه نداشتم ... آره واقعا وقتی پای بچه وسط باشه همه چیز فرق میکنه
خاطره_باران مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 430 دقیقا همینه کسی که طعم زنا رو چشیده بهش معتاد میشه وای آره نامزد منم همین جمله رو میگفت دقیقا!