2777
2789
عنوان

با اولین حقوقم چیکار کنم

121 بازدید | 15 پست

همون روزی که حقوقم رو دادن واسه خانوادم شیرینی خامه ای گرفتم

۹تومنه حقوقم

نمیدونم‌چیکار کنم باهاش

لباس بخرم یا یه انگشتر به عنوان یادگاری 

یا برم کافه و رستوران 

یا خرج پوستم کنم

خیلی گیج شدممم

دلم خیلی چیزا میخواد😅

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

ترجیحا چیزی بخر که یادگاری بمونه همون یه تیکه طلا

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

یه جوری خرج کن که یادت بمونه صفاااا

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب کاش منم حقوق داشتم

ی کاری دست و پا کن 

ولی سر کار رفتنم سختی های خودشو داره

من هر روز ۶ونیم صبح باید بیدار بشم و خیلی سخته😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
من با اولین درامدم یه دستبند طلا خریدم 😁🛍

هنوز داریش؟

از کاری که کردی حس خوبی داری؟

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

برو بازار خرید کن برو رستوران😝

من و دوستام دانشجو معلم بودیم سر ماه ک حقوق میدادن اولین کاری ک میکردیم می رفتم کافه بعدم بازار 

آخر سر خسته شب برمی‌گشتیم خوابگاه خیلی کیف میداد یادش بخیر 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
ی کاری دست و پا کن ولی سر کار رفتنم سختی های خودشو دارهمن هر روز ۶ونیم صبح باید بیدار بشم و خیلی سخت ...

منم همین ساعت بیدارم بچه ها رو بفرستم مدرسه بعد م ناهار و . دوباره   همین همش تکراری..

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
هنوز داریش؟از کاری که کردی حس خوبی داری؟

آره عزیزم هنوزم دارمش 

اتفاقا با ذوق فراوون خریدم و هر وقت چشمم بهش میفته حس خوبی بهم دست میده از بین طلاهام اون دستبند واسم چیز دیگس

تو هم اگه میتونی با حقوق ۲ماهت طلا بخر 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

چه خوب کاش منم حقوق داشتم

عزیزم ایشالا به خواسته هات برسی

ولی سرکار رفتن اونچیزی نیس که تو ذهنمون هست