2777
2789
عنوان

از نامزدم بدم میاد رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 55 پست
بذاربیاد مجبور نیستی مرتب پیشش باشی پاشو به کارات برس

بعدش گاهی وقتا مامانم سر من غر میزنه که این هم میاد وقتمون هدر میره و این حرفایی مه الان گفتمو میکه بهم

بیشتر به همین خاطر عصبی میشم و بدم میاد ازش

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو تلنگری بهش بزن حتما وگرنه عادت می‌کنه مگه سرکار نداره؟!

بعنی چی چکار کنم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

سنش کمه هنوز متوجه نیست چقدر کارش اشتباهه..با زبون خوش و محترمانه بهش بگو کمتر بیار

نمیتونم روم‌نمیشه

بعنی چی چکار کنم

بهش بگو برو سرکارت و تلنگری بزن بگو وجه خوبی نداره هرروز میای اینجا من همه کاراتو انجام بدم یکم سنگین باش😂البته زن و شوهرین شما با سیاست و چرب زبونی بهش بگو اول ازدواج اختلاف نیوفته بینتون خدایی نکرده اگه متوجه نشد با لحن جدی بگو