2777
2789
عنوان

از نامزدم بدم میاد رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 55 پست
واااای شوهر خواهر منم همین بود دیگه هممون خوابمون میگرفت ولی راحت مینشست

دقیقا شوهر خواهر منم توی عقد شورشو دراورد از اونجایی که خیلی رکم و از یسری کارا بدم میاد نتونستم جلوی خودمو بگیرم والا بهش گفتم الان دیگه مثل آدم شده😂

میومد تا نصفه شب ۱/۲میشست خاطرات گفتن و چرت و پرت گفتن خواهر منم می‌گفت زشته چیزی بگم منم گفتم تو نمیگی بزار من بگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا شوهر خواهر منم توی عقد شورشو دراورد از اونجایی که خیلی رکم و از یسری کارا بدم میاد نتونستم جلو ...

نامزد منم همینه اصلا به ساعت نگا نمیکنه

منم اکه نامزدم‌نمیبود میدونستم چکارش کنم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یه ۲ بار ک اومد نشست خودتو مشغول کن میوه بزار جلوش دیگه بهش اهمیتی نده برو به کارات برسخودش میفهمه

من اصلا زیاد پزیرایی هم نمیکنم🤦🏻‍♀️😐

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

😬یعنی اصلا با هم حرف نمیزنید یا نمیخوابید پیش هم ؟ خواهر برادر نداره؟

نه 

خواهر و برادر داره

رو شدن نمیخواد بهش بگو وقتی زیاد خونمون باشی به کارامون نمیرسیم و خانواده ام راحت نیستن لااقل زودتر ...

زود قهر میکنه نمیتونم بگم

من  به جاش جلو خانوادم شرمندم

نامزد منم همینه اصلا به ساعت نگا نمیکنهمنم اکه نامزدم‌نمیبود میدونستم چکارش کنم

خواهری برادری یا پدر و مادرت بهش بگن وجه خوبی نداری هرروز هرروز صبح ت اسب اینجایی و نه کاری نه زندگی بعداً ابرومون می‌ره ملت فکر میکنن یه ادم بیکار دامادمون شده اصلا زشته این حرکت حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم من رک و راست همینو گفتم😂

واااای شوهر خواهر منم همین بود دیگه هممون خوابمون میگرفت ولی راحت مینشست

دقیقا نامزد منم

خواهری برادری یا پدر و مادرت بهش بگن وجه خوبی نداری هرروز هرروز صبح ت اسب اینجایی و نه کاری نه زندگی ...

مامانم عمشه هر شب جلوش میکه خوابمون میاد دیر شده….اصلا انگار نه انگار

مامانم عمشه هر شب جلوش میکه خوابمون میاد دیر شده….اصلا انگار نه انگار

عه پس فامیلین فایده نداره😂😂

من انقد برای اینطور رفتار کوتاه نمیام شده با کتک ولی باید طرفو بفهمونم مخصوصا اگه کارش ضرر بهم برسونه واقعا حرفو باید مستقیم به طرف بگم وگرنه می‌ترکم حرف تو دلم نمی‌مونه😂😂😂

یادم میاد اون موقع ها چقدر حرص می خوردم رک حرفمو زدم خالی شدم