2777
2789
عنوان

پارسال این موقعه آرزوهام نوشتم

142 بازدید | 17 پست

تا ببینم چقدر امسال بهشون میرسم الان رفتم بازش کردم بعد یکسال به هیچکدومشون نرسیده بودم با اینکه محال نبودن  مطمئن بودم بهشون میرسم اما نرسیدم🙂دیگه امسال آرزویی نمیکنم

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!

۱۹ فروردین بنویس

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۹ فروردین بنویس

چرا چه روزیه 

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!
چرا چه روزیه

روز دعای شرف شمسه سرچ کن من هرسال مینویسم به نود درصدشون میرسم

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
آرزوهات چی بودن چند نمونه میگی

چیز های عادی که اکثرا تو زندگیشون دارن نمیتونم بگم ببخشید

اگه حاجت و خواسته ای مستجاب نشه خداوند به روشهای دیگه ای در دنیا و آخرت  جبرانش میکنه مثلا قرار بوده دور از جون ، خودتون یا خانواده دچار ضرر مالی یا گرفتاری بشید خداوند به واسطه اون دعا و ارزویی که کردین رفعش کرده همه اینا قیامت که پرده ها کنار میره مشخص میشه .همیشه هم قبل دعا کردن بگید خدایا لطفا مصلحت دار کن حاجتم روا بشه .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
برای ارزوهات باید تلاش کنی نمیشه ک تو همینجوری بشینی اونا اتفاق بیوفتن گل دختر

تلاش هم اخه کردم

درکت میکنم🙂💔

🙂💔

روز دعای شرف شمسه سرچ کن من هرسال مینویسم به نود درصدشون میرسم

اها باشه مرسی عزیزم که گفتی

اگه حاجت و خواسته ای مستجاب نشه خداوند به روشهای دیگه ای در دنیا و آخرت جبرانش میکنه مثلا قرار بوده ...

شاید هم اینجوری که میگید بوده

شاید هم اینجوری که میگید بوده

نا امید نباشید امروز روز خوبی هست شروع کنید چله بردارید خدا بزرگه انشاءالله که تا عید نوروز حاجتتون روا بشه و دلتون شاد بشه .چله سوره واقعه بخونید من خودم حاجت سخت داشتم چهل تا کاربر گرفتار انتخاب کردم هرشب به نیت یکیشون سوره واقعه خوندم شکر خدا همون هفته اول چله حاجتم روا شد .شما هم همینکارو انجام بده .دعا کردن درحق دیگران باعث میشه خودتون زودتر حاجت روا بشید .ثواب چله رو هم هدیه کنید به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو .

نیت اولتون هم نزدیک شدن به خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون باشه .الهی به بزرگی خداوند و حرمت ائمه و شهدا و این شب مبارک آرزوهاتون برآورده به خیر بشن 🤲💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .