2777
2789

مثلا یکی متولد دی 88 هست الان پونزده سالش رو تموم میکنه میره توی شونزده سال

ولی شمع شونزده میگیره و میگه شونزده سالمه😐😑😐(همچین ادمی وجود نداره من مثال میزنم بهم نپرین) 

من ۷۹ هستم به همه میگم هشتاد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا نمیدونم چه منطقی دارن واقعا 

یعنی الان بچت شمع یک سالگی رو فوت کنه میگی وارد دوسال شده الان دو سالشه😐؟ 

پس بچت کی قراره یک سالش باشه 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

ما این مدلی محاسبه میکنیم ک بچمون میشه یک ساله شمع یک سالگیش رو فوت میکنه وارد دو سال میشه مثلا میشه یک سال و یکماه یعنی یکماهه ک یکسالش تموم شده وقتی میپرسک بچتون چند سالشه میگیم یک سالشه  بقیه رو نمیدونم چجور میگن

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40