2777
2789
عنوان

راجب اکسم

65 بازدید | 4 پست

بچه ها دوست صمیمی اکسم چند روزه دیگه تولدشه منو دعوت کرد گفت توام خواستی بیا بعد اونجا اکسمم هست به نظرتون برم اونجا و سرسنگین رفتار کنم یا نرم کلا بگم نمیام چون اکسم هس؟ میترسم برم اونجا اعصابم خورد شه ببینمش از یه طرفم میگم برم شاید دوباره بهم برگشتیم منو ببینه

برو

بی تفاوت باش

چیزی که تموم شده دیگه تموم شده

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

وقتی که از یه رابطه میای بیرون، و باهاش کنار اومده باشی و خودتو بازنده ندونی، میشه اونو دید و تحمل کرد ولی وقتی پس زده شده باشی و حس باخت داشته باشی بادیدنش اون زخم دوباره خراش میفته روش و سر باز می کنه.

احساسات منفی خشم، حسادت، درماندگی و غم دوباره میاد بالا

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۲ ماهه کات کردیم ینی میگین نرم؟

اگه چشمت دنبالشع نرو، اگه دیدنش آزارت نمیده برو

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی