2777
2789
عنوان

چطوری یکیو که بهش اعتماد ندارید و از زندگیتون حذف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 19 پست
شمارتو دست دیگران داده؟ از کجا فهمیدی؟ زنگ زن بهت؟ چی گفتن؟

بله

زنگ میزدن و جواب نمیدادم

پیام میدادن مگه تو فلان ربات تلگرامی شمارتو نذاشته بودی؟

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامتو نی نی سایت دوست شده بودین؟ چی کار میکرد؟

سلام

بله

مدام دنبالم بود ببینه توی هر بستر مجازی کی انلاینم تا بگه چرا فلان جا انلاین بودی ولی جواب منو ندادی

بشدت حساس بود من جواب کسی رو با محبت ندم و حسادت می‌کرد

پیگیر و فضول تمام فعالیت های آنلاین من و اطرافیانم بود 

و بازخواست می‌کرد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

پس حق با شما بوده رفتارش خیلی بد بوده

حق با هیچ کدوم نبود

من ۲۰ سال ازش بزرگتر هستم

نباید میذاشتم حس کنه جای بچه ام هست

باید فاصله رو حفظ میکردم 

ایشونم باید میرفت با هن سن و سالاش میگشت

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه