بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم مثل فیلم کره ایا نشه ولی خب من آدم این جور رفتار نیستم پیر شدم بخاطر داشتن همچین آدمی تو زندگیم یا اینوری یا اونوری زندگی با آدم مودی یکی از سخت ترین نفسهایی که میتونی بکشی
این یعنی یه آدم موذی و مارمولک که فیس و افاده ای هم هست و تکلیفش با خودش معلوم نیست و خیلی هم سیاست داره و پدر سوختست و تا حد زیادی هم بچه است و مثل دخترا میمونه منتظره ناز کنه بکشوندت سمت خودش تا تو بری خواستگاریش. کلا یه همچین کیس مزخرفیه. تا میتونی ازش دور شو. یا یکباره قهوه ایش کن و با سرعت نور ازش فاصله بگیر و ابدا به اندازه سر سوزن بهش اهمیت نده . این آدما مودی و روانی ان. سرم اومده که میگم
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ببخشید اگه ناراحت نمیشی دیگه براش مهم نیست یا داره فراموشت میکن یا کس دیگه رو در نظر داره
چرا براش مهم نیست دیگه اخه از اولش همین بود از اولش بی توجهی و توجه رو باهم میکرد یعنی یه بار بی توجهی میکرد یه بار توجه مختص الان نیست که😅ولی جدیدا هعی میخواد زوری بهم ثابت کنه که تو اصلا واسم مهم نیستیا با این که من کاریش ندارم اصلا
کره ایا مگه چجوریه؟جدی؟ یعنی شوهرتون یه روز خوبه یه روز بده؟
بله ینی بیچارم انقد داغون شدم دیگه اعصابم زیر زیر صفر شده اصلا دیگه نمیتونمم به کسی توضیح بدم عزیزم همه چیز از دور خوشه غرور و یکدنده بودن و لج و لجبازی واسه قبل ازدواج واسه مجردی اون موقع جذاب بنظر میرسه بعد ازدواج ینی باتلاق آخه دونفری که هر لحظه ای رو باهم تجربه میکنن این چیزا واقعا بی معنیه بینشون ولی من پیر شدم بخدا فقط دلم واسه پسر کوچولوم میسوزه همش میگم کاش زود تصمیم نمیگرفتم