2777
2789
عنوان

اینستا شوهرم پر از عکس زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 40 پست
نمیدونستم جدی

بهت پیشنهاد میده، اگه بفهمه نگاه میکنی یهو ازون مدل پستا چهارتا برات میاره. اگه سریع رد شی که هیچی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

انقدر گیر نده. داری طرفو مجبور به دروغ گویی میکنی. الگوریتم اکسپلور اینستا بر پایه پست هاییه که زیاد میبینیم و اون پست ها و شبیهش رو بهمون بیشتر نشون میده. یه روانشناس میگفت تو اینستای آقایون سرک نکشید‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ول کننن بابا پدر منم اصلا تاحالا خطا نکرده ولی تو اینستاش پر ک.ون و سینه هست و همینطور بقیه مردایی ک ...

چون مردا دنبال میکنن واقعا اینارو

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

انقدر گیر نده. داری طرفو مجبور به دروغ گویی میکنی. الگوریتم اکسپلور اینستا بر پایه پست هاییه که زیاد ...

خوب اره نباید زیادی سرک بکشیم ولی یذره باید سرک بکشیم بعضی مردا بی جنبه ان یهو میبینی خیانت کردن و تو نفهمیدی

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

منظورم اینه یه چشم بند ببنده ب چشم شوهرش که هیچی نگاه نکنه بعدم هرچی محدودش کنه بیشتر کنجکاو شوهرتون ...

😂ببخشید خندم، گرفت اره دیگه بنظرم هر چی گیر بدی بدتر میشن

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

😂ببخشید خندم، گرفت اره دیگه بنظرم هر چی گیر بدی بدتر میشن

هرچی بیشتر سفت بگیری از یه جا دیگه میزنه بیرون بنظرم کنترلش کنه ببینه تا همین نگاه کردن پیش میره یا بیشتر نکه بگه نبین و منعش کنه چون به هرحال ۲۴ ساعت که کنارش نیس بالاخره کار خودشو میکنه عجیبه که بعد گذشتن  این همه. زمان از ورود ما ب دنیای مجازی هنوز برا یسری مردا این چیزا جذابه