2777
2789
عنوان

راجب اکسم

128 بازدید | 28 پست

بچه ها دوست صمیمی اکسم چند روزه دیگه تولدشه منو دعوت کرد گفت توام خواستی بیا بعد اونجا اکسمم هست به نظرتون برم اونجا و سرسنگین رفتار کنم یا نرم کلا بگم نمیام چون اکسم هس؟ میترسم برم اونجا اعصابم خورد شه ببینمش از یه طرفم میگم برم شاید دوباره بهم برگشتیم منو ببینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته؟چرا باید باهاش حرف بزنی؟ارزش خودتو پایین نیار

۲۱ سالمه واقعا خیلی التماسش کردم که نره ولی نموند رفت الان ۱ ماهه ازش خبر ندارم میترسم برم مهمونی با خودش بگه بخاطر اون رفتم نمیخوام کوچیک شم از ی طرفم میگم برم بسوزه یکم

حتما برو ولی خیلی به خودت برس که چشماش در بیاد تونستی با بقیه هم گرم بگیر خصوصا یه بدبختی رو پیدا کن ...

به اینم گوش کن ولی یکیو پیدا کردی ک از اون سرتر بود جوری طرفش برو ک انگار اون چسبیده بهت نه تو بچسبی بهت

۲۱ سالمه واقعا خیلی التماسش کردم که نره ولی نموند رفت الان ۱ ماهه ازش خبر ندارم میترسم برم مهمونی با ...

هم سن منم هستی ک.ببین عزیزم منم همین مدلی بودم اونم همین مدلی بود و تهش هرچقدر ک تلاش کردم تموم شد و باور کن خیلی خوبه تصمیمی بود ک باید زودتر میگرفتم باید دو طرف تلاش کنن نه ینفر