2777
2789
عنوان

راجب اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه خوب که همسنیم همو درک میکنیم من واقعا عاشقشم هنوز نمیتونم باور کنم بعد ۳ سال رابطمون تموم شده ...

خوشبحالت رابطتون سه سالست و همو میدیدین من اون شش سال همو میشناختیم و همه تلاشمو براش کردم و در اخر همه چی خیلی بد تموم شد و من همه سیمکارتامو سوزوندم و دیگ تموم

اونی که دعوتت کرده با تو صمیمی تره یا اون؟دوست صمیمی اونجا داری یا نه؟اینم ممکنه که دعوت کرده باشه ک ...

دوست صمیمی ندارم یه سری دوستای ۳ ۴ ساله ایم من از وقتی کات کردیم دیگه منو دعوت نکردن تو دور همی هاشون چون اونا دختر پسر با اکسم صمیمی ترن تازه ادمای جدید ام پیدا کردن اوردن تو جمعشون الان من نمیدونم چرا دعوتم کردن ولی خب از خواهر دوست اکسم پرسیدم گف نگران نباش همه بچه های خوبی ان

خوشبحالت رابطتون سه سالست و همو میدیدین من اون شش سال همو میشناختیم و همه تلاشمو براش کردم و در اخر ...

الهی بمیرم چقدر سختی کشیدی واقعا ۶ سال خیلی زیاده چقدر زمان برد تا حالت خوب بشه؟

الهی بمیرم چقدر سختی کشیدی واقعا ۶ سال خیلی زیاده چقدر زمان برد تا حالت خوب بشه؟

خیلی و خوب شدنش اون مدلی نبود ک تموم شه خورد به سال کنکورم و متاسفانه استرس هم اضافش شد و حتی موقعه هایی حمله پانیک از نوع قلب درد شدید دارم و دارو اضطراب و افسردگی مصرف میکنم ک عوارض بدتری هم داره .بخاطر همین میگم خودتو دوست داشته باش و ارزشتو بدون

بعد از اینکه کات کردی مطمعنی دورهمی داشتن ک دعوتت نکردن؟

اره هزار بار جمع شدن دور هم به من نگفتن اینم چون تولدشه گفت بیام ادمای جدید پیدا کردن دختر پسرای جدید من عذاب کشیدم واقعا الانم دقیقا با همون ادم جدیدا دورهمی گرفتن من نمیشناسم هیچکدومشونو 

خیلی و خوب شدنش اون مدلی نبود ک تموم شه خورد به سال کنکورم و متاسفانه استرس هم اضافش شد و حتی موقعه ...

عزیزم میفهمم چی میگی ایشالله یه آدم خوب بیاد سر راهت حرص نخور بالاخره ۶ سالم باهم بودین حق میدم بهت از خدا میخوام همیشه حالت خوب باشه و هیچی بهمت نریزه