2777
2789
عنوان

دلم میخواد یه پلاکارد بزرگ بگیرم دستم🖤🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افسوووووووونم🙂💗✨

جووووووون من ادم شدم سمیر ساکت مطلوم مثبت

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

عزیزم🫠به مو میرسه،پاره هم میشه،ولی دوباره کره میزنی و بهتر از قبل ادامه میدی،محکم تر🌱🤍

پاره شده ولی گره کور خورده.....یه جوری که حتی اگربمیرمم به ارامش نمی رسم....نمیدونم انچه که به من گذشته وداره میگذره تحملش ازتوان خیلی ها خارجه.....من دارم توی کابوس زندگی میکنم....

چرا اینقدر حققق بود مثل اینه که از زبون خودم نوشته شده باشه 

ول خب کیه که بفهمه 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

ببین همون پلاکارد دستت بگیری رو پیشونیت تتوش کنی 

یا روی یه تابولی تبلیغاتی وسط اوتوبان بزنیش فایده نداره

من تو شرایط خیلی بدی بودم و هستم تنها به خودم و توانایی هام برای نجات از باطلاقی که توش هستم تکیه و اعتماد و امید بستم و امیدوارم خدا واقعا پشتم و خالی نکنه و این نوری کم سوی امید رو تو دلم خواموش نکنه اما خودم با آرامش با فریاد با گریه و با هر روشی که فکرش رو بکنی سعی کردم این هارو به اطرافیانم بفهمونم و بعد از نزدیک به ۱۰ سال به این نتیجه رسیدم که در این جهان پهناور هیچکس و مطلقا هیچکس نمیتونه مشکلات کس دیگه ای رو درک کنه حتا اگر هزار سال با کفش های هم دیگه راه بریم چون ظرفیتهامون خیلی باهم دیگه متفاوته

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

چی شده؟.....

هیچی دیدم تاپیکت گفتی ادم باشیم خخخخ گفتم ساکت مظلوم سوسکی بیام برم

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝