2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرکلاس بپرسی اره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ما کلا سوالهای تستی که مسکل داریم رو می‌فرستیم تو گروه جواب میدههروقت هم مثلاً سوال نفرستیم میگه که ...

سوال تستی فقط من از دبیر زیست ام میپرسم بقیه تشریحی میپرسن و در سطح کتاب 

گفتم شاید وظیفه اش نیست 

وظیفش نیست خارج از تایم جواب سوالتونو بده ولی معلم زیستا اکثرا به طور عجیبی مهربون و دلسوزن

خودش گفت سوالی داشتید ازم بپرسید خارج از تایم بعد اینم بگم خودش خارج از تایم مدرسه ساعت ۱ شب کلاس آنلاین برگزار میکنه سوال هم می پرسه جواب بدی نمره مثبت میگیری 

آره دبیر زیست ها خیلی مهربون هستن