2777
2789

امروز تو کوچه دعواشون شده بود 

تو یه ساختمون زندگی می کنن

هم خانواده ی پدرشوهرش

هم خودش و شوهرش

خانم خیلییییییی خوبیه

هم خوشگله هم خیلی مؤدب 

خانواده ی شوهرش خیلی ادایی هستن و معمولا سلام هم جواب نمیدن

امروز دیدم تو کوچه دعواست و آخرش مادرشوهر به پسرش یعنی شوهر خانمه داد می زد می گفت ببر این کثافتو بذارش خونه ی مامانش بیا☹️😑اونم بردش

خیلی ناراحت شدم واسه دختره 

انقدر بد بود

من به شوهرم گفتم نگا نکن که نبینه ما رو خجالت نکشه

ولی جیگرم کباب شد براش

خلاصه قبل از ازدواج تحقیق کنید ببینید با کی ازدواج می کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین؟

من بدتر از اینو دیدم 

مادرشوهره به پسرش می‌گفت از کجا معلوم بچه مال تو باشه شاید رفته با این و اون خوابیده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کاشکی تو تحقیقات ی سری از خدا بیخبر راستش رو بگن

مورد داریم پسره چنان نقش عاشقی بازی میکرد خودش میکشت بعد چند ماه از عقد. گفتن ن پشیمون شدیم انگار رفتن لباس خریدن دلشون زده میخوان عوض کنن بیشعورا.  اون یکی ک دحتره ساده بود طفلک در به در دادگاه مهریه اجرا گذاشتن بعد گذاشتن مهریه پسره میگه بیا زندگی کنیم .  ماشینش زده ی اسم خانوادش  خودش فراری

اون یکی دختره ک زرنگ بود حق طلاق گرفته بود هم مهرش گذاشت اجرا پسره افتاد زندان مجبور شد چندتا سکه اول بده بیاد بیرون بقیش قسط بندر  دختره راحت طلاق خودش گرفت

مورد داریم پسره چنان نقش عاشقی بازی میکرد خودش میکشت بعد چند ماه از عقد. گفتن ن پشیمون شدیم انگار رف ...

چی بگم بخدا اینا آدم نیستن واقعا حتی حیف اسم حیوون ک بخوای روشون بذاری حیوون شرفش از اینا بیشتره

هر چی باشه اجازه ندارن بهش فحاشی کنن که

نمیدونم والا من برعکس این ماجرا رو از نزدیک دیدم

مرده که آدم داغون از هر نظر که فکر کنین ولی حفظ ظاهر شدید میکرد کسی نمیدونست فکر میکرد چه قدر محترمه این آقا.

یه بار دعوا شده بود خانومش خونش به جوش آمده بود اومد توی کوچه شروع کرد به فحاشی کردن و کتک زدن مرده 

ما میدونستیم حق با کیه چون فامیل دور هم هستیم ولی غریبه ها با خودشون میگفتن وای چه زن سلیطه ای بیچاره مرده!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مقصر دخترا هم هستن 

وقتی میبینن پسره هیچی نداره ( نه کار ، نه پس انداز ، نه اخلاق ، نه عرضه ، نه خونه ، نه وجود ، نه شعور ، نه تربیت ) نباید قبول کنن باهاشون ازدواج کنن 

اما دخترا چیکار میکنن ؟ زرت عاشق میشن یا از ترس مجرد موندن هر به درد نخوری رو قبول میکنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan