2777
2789

درسته مادره و ...خیلی چیزای دیگه

اما زن چی ؟زن هیچی به هیچی

ای کاش همسرم مدیریت رفتار داشت و منو متنفر از خودشو خانواده اش نمی‌کرد

داشتم میمردم یکی از کلیه هام نزدیک بود از کار بیوفته یک ماه فقط بیمارستان بستری بودم اما شوهرم ککش هم نگزید از صبح تا شب چشم به راه بود فقط میومد پنج دیقه بقران فقط پنج دیقه سر میزد اونم با گوشی مشغول بود اصلا بامن هم صحبت زیاد نمیشد انگار حوصله اش نمیکشید،حالا پارسال مادرش یه مریضی خیلی کوچیک گرفته بود این ده روز تمام روزه گرفته بود که مادرش چیزیش نباشه و عین شمع و پروانه دورش میچرخید،حالا اشکال نداره مادره ،اما من میگم پس من چی؟من کی میخوام مورد اهمیت قرار بگیرم ؟با همه چی همسرم ساختم ،کرونا گرفته بود من کاری نبود که نکرده باشم از هر نوع آبمیوه طبیعی عصاره گوشت دمنوش هررررچییی فکرشو کنید در حالی که مادرشو خواهرش میترسیدن کرونا بگیرن تصویری گاهی حالشو میپرسیدن اما من هر روز پیشش بودم بهش روحیه میدادم که طوریش نشه ..اما یه بار من مریض شدم اهمیت خودمو دیدم پیشش،خیلی دلم شکسته ،یه چیزی بگین!!!!اگر پسرم نبود قطعا تصمیمی برای زندگی میگرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

كاملاااا حق دارى خيلي سختهمن از شرايط ديگه زندگيت خبر ندارم ولى بااين متنى ك نوشتى و خوندم ب جدايي ف ...

يا اينكه ميتونه براى توام مهم نباشه 

مثل خودش باش ،بهش اهميت نده انگار ك نيست 

خودتو اولويت قراربده و فقط خودتو ببين

بس كن ايرانى
كاملاااا حق دارى خيلي سختهمن از شرايط ديگه زندگيت خبر ندارم ولى بااين متنى ك نوشتى و خوندم ب جدايي ف ...

این یه مورد کوچیک بود عزیزم،اگر بخوام ریز ریز بگم هم سرتون رد درد آوردم هم‌یه کتاب میشه نوشت...اگر پسرم نبود قطعااا جدایی انتخابم بود 

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی صبر کن نه صبری که با بغض و کینه باشه صبری که تهش توکل واقعیت به خدا باشه مطمئن باش که همیشه یه جور نمی مونه همه چیز تغییر میکنه .

همین که شما اینقدر فهم و شعور داری که با این همه ناراحتی هنوزم میگی مادرش هست اشکالی نداره اونم حق  داره من مطمئنم باش که نوبت تو هم میرسه  

چرا انقد فداکاری کردی گلمبشین باهاش حرف بزن اگ قبول نکرد دیگه اهمیت نده بهش

این یه مورد ساده بودااا ساده،خیلی کارا براش کردم از اول زندگی خیلیییی...ولی حیف من حیف کارام.دیگه فقط خودم و پسرم 

وقتی قصد جدایی نداری باید خودتو تغییر بدی مثل خودش باش ،اولویت زندگیت خودت و پسرت باشه تا کمتر اذیت بشی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی صبر کن نه صبری که با بغض و کینه باشه صبری که تهش توکل واقعیت به خدا باشه ...

مممنونم عزیزم خیلی قشنگ گفتی

دلم روشن شد...ان شالله که دلت خوش باشه هرجا که هستی

وقتی قصد جدایی نداری باید خودتو تغییر بدی مثل خودش باش ،اولویت زندگیت خودت و پسرت باشه تا کمتر اذیت ...

اره دقیقا

زندگی که ساختم به سختی نمیتونم دو دستی ولش کنم

اره دقیقازندگی که ساختم به سختی نمیتونم دو دستی ولش کنم

اره میدونم چی میگی 

شوهر منم یه همچین رفتارهایی در سطوح پایین تر داره 

منم سعی میکنم لذت زندگیمو ببرم قبلا خیلی کسر خودم میزاشتم الان دیگه نه 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم