2777
2789
عنوان

ماسک برنج پوستو روشن میکنه❓

108 بازدید | 27 پست

و اینکه توی یوتیوب دیدم بعضیا زردجوبه هن اضافه میکنن زرد چوبه خوبه؟ میترسم زرد کنه😂

بعضیا عسل و گلابرو سیر و روغن میریزن

بعضیا فقط عسل

بلاهره چجوری درست کنم

آب برنج به نظر من پوست و نابود میکنه چون پره نمکه دوستم با زرد چوبه میزد

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زرد چوبه که میزنم علاوه بر زردی خیلی پوستم جوش میزنه و برنجم اونجوری که میگن واسه من نتیجه نداد

عه واقعا

پس زردچوبه نزنم همینحوری درست کنم شاید تاثیر دیدم من

عزیزم هیچ روشن کننده ای تو دنیا وجود نداره چون رنگ به رنگدانه دنا و ژن درون بدن مربوطه که هیچ پقت تحت هیچ شرایطی ژن تغییر نمیکنه طبق تخقیقات امریکا همه اینا چرته و شیمیایی و باعث اثرات مخرب بدتری در اینده میشه البته درباره کرم منظورمه درکل ولی بدون کرم هم هیچ روشن‌کنندگی وجود نداره واقعا هرچی هس رنگت تا ابد همینی ژنو تغییر نمیشه داد کرمای روشن کننده همه سرطان زا هم هستن

فقط درخد شادابی پوست هست اون هم به صورت موقت همین لک هارو میشه برد ولی روشن شدن به هیچ عنوان وجود نداره مگر موقت میدونی صد‌افتاب خوب بگیری تیره نشی مثلا من خودم شیسیدو میزنم خیلیم راضیم حدود سه و خوردی چهارتومنه

تاثیر دید؟

پوستش میگه نرم شده روشن کردن نه زیاد تغییر نکرده

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

عزیزم هیچ روشن کننده ای تو دنیا وجود نداره چون رنگ به رنگدانه دنا و ژن درون بدن مربوطه که هیچ پقت تح ...

نه بعضی چیزا واقعا تاثیر داره

البته من معتقدم که با وسایل طبیعی خوبه

چون من قهوه میزاشتم زیر چشمم سیاهیش یکم کم شد

عزیزم هیچ روشن کننده ای تو دنیا وجود نداره چون رنگ به رنگدانه دنا و ژن درون بدن مربوطه که هیچ پقت تح ...

واقعا؟ کرم شیر گاو چطور خیلی تعریفشو میکنن

من چند بار امتحان کردم هم پوست رو لایه برداری میکرد هم رنگ صورتم یکی دو درجه روشن تر و شفاف تر میشد ولی بدیش این بود که موقت بود

دختری از دیار نی نی سایت سیتی! بله، نی نی سایت.. شهری که هرگز نمیخوابد😎

کرم که خیلی ضرر داره جون شیمیاییه اما برنج کاملا طبیعیه خودم میخوام درست کنم

و حتی توی این فیلمای قدیمی هم شنیدم که میگفتن حداقل شفاف میکنه