2777
2789
عنوان

شب آرزوها کدوم آیه قرآن میشه کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 34 پست
ادلیل شب جمعه از ماه رجب هرسال آرزوهاشون می‌نويسن میذارن لای قران تا سال بعد بهش میرسنالبته اعمال دی ...

بزاریم لای قران بعد برداریمش کاغذ رو ؟ یا بژاریم هروقت حاجت گرفتیم؟

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزاریم لای قران بعد برداریمش کاغذ رو ؟ یا بژاریم هروقت حاجت گرفتیم؟

والا من باز نکردم تا سال بعدش 

بذار باز نکن 

ی قرآن باشه که کسی باهاش قرآن نخونه بهتره

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎

این ایه هارو بنویسم به همراه ارزومون بعد بزاریم تو قران؟

نه 

آرزوهاتو مینویسی 

این آیه ها رو هم میخونن 

دوستمون گقتن 

بعد بزار لای همین صفحه

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎

ببخشیدا اصلا دلم نمیخواد بحث شه ولی اینجوری که اول هر تاپیکی که مایل باشه به مذهبی بودن تقیه میکنین که من اصلا مذهبی نیستما خب این ینی چی ببخشیدا جوری بیان میکنید انگار کثیف ترین کار و عمل عالمو انجام دادین نمیدونم چرا همه چی برعکس شده ولی بینهایت افتخار میگیم با دوس پسرم ال کردیم بل کردیم با مرد زندان عشق و عاشقی راه انداختیم خب یعنی چی چرا انقد ملاک‌ها زیر و رو شد کلی گفتما خواهش میکنم ناراحت نشین چون اون یه تیکه من اصلا مذهبی نیستم دیگه کلیشه رو هم رد کرده

من آرزوهای برآورده نشده هم دارمولی خب برآورده شد هم شده

واییی چ خوب

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

اسی میشع ارزوی محالی ک رسیدی و دوست داشتی بگو منم میخام بزارم وقتی اینجوری دیدم ولی خجالت میکشم شوهر ...

😅 اینو نمیشه بگم خیلی شخصیه ولی نشد بود دیگه

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎