2777
2789
بالا نوشتم دوهفته پیش 200 زدیم 50 خرج کرده

عزیزم شما که پسرت هم سن پسر من هست ببخشید این سوال رو میپرسم در زمینه جنسی اطلاعاتی داره؟ اصلا میدونید چه زمانی باید مسائل جنسی رو بهش بگم؟

مگه چی میخره ده میلیون؟الان یکم اقتصادی آدم رفتار کنه ده تومن خرج یه خانوادس

خیلی زیاده خواه هست منم قبول ندارم واقعا تو یه ماه‌ننجاه‌تونن خرج‌داشت یه بار بخاطر خربد الات موسیقی و اینا کلا منم قبول ندارم کارشو

روتین‌پوستی فراوون و کلاسای زیاد برای همین دیگه خرجش زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پارسال ماهی ۱۰۰ براش میزدم امسال یادم میاره پول بزنم به کارتش یه دفعه یادم میاد عذاب وجدان میگیر ...

نه نگران نباش بچه های الان مثل ما بی زبون نیستن چیزی لازم داشته باشن میگن

عزیزم شما که پسرت هم سن پسر من هست ببخشید این سوال رو میپرسم در زمینه جنسی اطلاعاتی داره؟ اصلا میدون ...

من که اصلا چیزی بهش نگفتم به نظرم نگم بهتره ولی خیلی حواسم هست گوشیشو مرتب چک میکنم یه دفعه نره فیلمای خاک برسری ببینه ولی مطمنم داخل مدرسه یاد میگیره از بچه ها

من که اصلا چیزی بهش نگفتم به نظرم نگم بهتره ولی خیلی حواسم هست گوشیشو مرتب چک میکنم یه دفعه نره فیلم ...

اگه ببینی سرچ کرده چطور برخورد میکنی؟من دیدم سرچ کرده نمی‌دونم چکار کنم 

اگه ببینی سرچ کرده چطور برخورد میکنی؟من دیدم سرچ کرده نمی‌دونم چکار کنم

من کلاس اول که بود دیدم رفته بود سرچ کرده بمیرم  ببخشیدا نوشته عکس پشت مامان و بابا بچه خیلی هم سرچ کرده بود 

اصلا عصبانی نشدم با خونسردی بهش گفتم مامان اصلا مناسب سن تو نیست اگه اینا رو ببینی کم کم دیوانه میشی و مامان و بابا رو یادت میره میدونم کارم درست نبود که اینو گفتم ولی واقعا اون لحظه گفتم بجه 7 ساله چه میفهمه مسائل جنسی چیه پسرم خیلی ترسید از اون به بعد یه دوسه هفته ای شد یادش بره مثلا میومد میگفت مامان یه جیزی اومده تو سرم میگه بورو ببین بیا باهم بازی کنیم تا یادم بره 

منم کنترل والدین گوشی رو فعال کردم از اون موقع دیگه چیزی ندیدم ولی اگه ببینم مطمنا دیگه رفتاری که اون داشتم کارساز نیست براش 

باید اول عصبانی نشی بعدشم در نهایت خونسردی بهش توضیح بدی که دیدن همچین چیزی روح و روانش رو درگیر میکنه باعث میشه گوشه گیر بشه 

هر چند همسرم میگه پسرا در این سن طبیعیه 

یه دفعه هم نگو بهش که بفهمه گوشی رو چک کردی