2777
2789
حالا ازش بپرس اگه چیز دیگه ای لازم داره بخره خودش بهت بگه

هر از گاهی پول تو کارتش میریزم مثلا میگم دلستر بخر با لقمت بخور ولی فکر میکردم همه هر ماه پول تو جیبی میدم می ترسیدم پسرم احساس کمبود داشته باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ازش بپرس.بگو خوراکیتو خودم برات بخرم یا همون قد خوراکی پول بدم از بوفه بخری

میگه نمی‌خوام غذای خونه بهتره تقریبا هفته ای یه بار هم پول میدم بهش اما نمی‌دونستم بقیه چطوری هستن میترسم نسل جدید یه جوری باشن که من متوجه نباشم پسرم حس کمبود داشته باشه 

هر از گاهی پول تو کارتش میریزم مثلا میگم دلستر بخر با لقمت بخور ولی فکر میکردم همه هر ماه پول تو جیب ...

نه نگران نباش ما هم برا پسرم حتما هر ماه پول نمی‌زنیم هر وقت موجودی کارتش تموم شد میریزیم البته پسرم ولخرج نیست

ببین دو هفته پیش 200 شوهرم زد الان به نظرم 150 داشته باشه چون این دو هفته فقط دوبار خرید کرده بود ال ...

منم پارسال ماهی ۱۰۰ براش میزدم امسال یادم میاره پول بزنم به کارتش یه دفعه یادم میاد عذاب وجدان میگیرم