2777
2789

نمیرم من 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید بری پاگشا ینی پای عروس و داماد رو به خونت باز کنی و مثلا تمایل دارم به رفت و آمد باهاتون منم یکی از خاله های همسرم پاگشا نکرده به هر بهانه ای شده جیم میشم خونش پا نزاشتم با اینکه عقدم هنوز😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خدا را شکر من با فامیل در ارتباط نیستم شما هم اگه دعوتت کردم برو اگه نکردن نرو

نه 

منظورم دیدوبازدید عیده

میگم‌ ینی الان ک همسرمو پاگشا نکردن نریم بد میشه؟

همسرمم فک نکنم قبول کنه بیاد ک چرا بعد ۳ ماه پاگشامون‌نکردن

Nail artist 🤍  

شوهرمم فکر نکنم بیاد ۳ ماهه عقد کردیم هیچکس‌ دعوتمون نکرده از فامیلای منولی خونواده همسرم همون هفته ...

خب حق داره شوهرتون که نیاد اونطوری آدم معذب میشه  دیگه 

نرین و برای خودتون ارزش قائل باشید 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

نباید بری پاگشا ینی پای عروس و داماد رو به خونت باز کنی و مثلا تمایل دارم به رفت و آمد باهاتون منم ی ...

خونواده همسرم پاگشا کردن

عمه عمو دایی خاله من پاگشا نکردن

اینم نامزدم فکر‌ نکنه قبول‌کنه بیاد عیددیدنی خونشون

Nail artist 🤍  

خونواده همسرم پاگشا کردنعمه عمو دایی خاله من پاگشا نکردناینم نامزدم فکر‌ نکنه قبول‌کنه بیاد عیددیدنی ...

نرو عزیزم اگر رسم دارید.اینکه خانواده ی شما بچه های اونا رو پاگشاا کردند ؟؟

ولی بابام مجبورمون میکنه ینی چی این حرفا و پاگشا اینا بهونس باید بیاین

بگو   نامزدم نمیاد منم نمیتونم بیام