2777
2789

کارم شده گریه و زاری

از طرف خانواده شوهرم بهم بی توجهی میشه از طرف خانواده خودمم همینطور

خانواده شوهرم برا داماد و دخترش ن میمیرن خانواده خودمم برا عروس و پسرشون

این وسطم فقط من و شوهرمیم ک تو درد و نارحتی و همه چی کنارشونیم

پدرم پریشب بعد یه هفته ک تهران بودیم بخاطر عمل شوهرم رفتیم خونشون اما هیچ صحبتی نکرد باهام اصلا نگفت چی  شد کی اومدین کی رفتین چطور بود نه با خودم نه با شوهرم

خانواده شوهرمم ک وقتی دختر و دامادشون و میبینن اسم دامادشونو میگن هزااار بار  قربون صدقش میرن

بخداا افسرده شدم

بی پولی تنهاایی اینکه کسی نیست حرف دلمو بهش بزنم داره منو میشکه

پدرم خیلیی نادیدم میگیره هم من هم شوهرمو جون پولدار نیستیم

خانواده شوهرمم دختر و دامادشونو تحویل میگیرن چون پولدارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دورشونو خط نمیکشی؟تا کی میخوای واسه محبتشون حرص بدی خودتو؟

منم مادر و برادرم همسرمو نمیخوان ،ب نظرشون احترام گذاشتم باهاشون قطع رابطه کردم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چرا دورشونو خط نمیکشی؟تا کی میخوای واسه محبتشون حرص بدی خودتو؟منم مادر و برادرم همسرمو نمیخوان ،ب نظ ...

فقط بخاطر مادرم میرم میگم از این وضعیتش بدتر نشه

مادرمم خیلی حرفاش زشته گاهی هیچیم تو دلش نیست

بدی روزگار و زیاد دیده اینجوری شده

عزیزم خودتو بساز و محتاج محبت و توجه کسی هم نباش درست مثل من.انقدر روح خودمو قوی کردم که حتی خودم رو واسه یه روزی هم که شوهرم دگه نخوادم اماده کردم.اینو بدون هیچ چیز از هیچ کس هیچ وقت بعید نیست پس خودتو دوست داشته باش و بدون احتیاج به کسی قوی باش

کمتر رفت و آمد کن عزیز میشی، سرخودتو ی جوری گرم کن تایمت پر شه سرکار برو باشگاه برو کتاب بخون. به مو ...

خانواده شوهرج باهام تو یه ساختمونم من کمتر میرم بیشتر شوهرم میره خانواده شوهرم تحمل میکنم چون خواهرشوهرم کمتر میاد و این مقایسه و تبعیض داره منو میکشه

اخه پدرمه..

باشه پدرت باشه.محبت رو هیچ وقت گدایی نکن.طوری باش تا اونها دلشون واست تنگ بشه.در دسترس و تکراری و آویزون نباش.ادم دم دست که باشه و همیشه دم چشم باشه تکراری میشه.یه مدت خودتو بگیر ببین چطور دورت می گردن