2777
2789
عنوان

حزر جواد

34 بازدید | 7 پست

بچه ها کسی میدونه دعای حزر جوادو باید از کجا بخرم ؟یه دست فروشه تو محلممون هست میفروشه خاستم بخرم دوستم گفت اونا ب درد نمیخوره باید دعا روش بخونن باید از یه جای معتبر بخری درسته؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو پیج حامد طهماسبی ا ی ن س تا عضو شورای من برا خودم وخانواده گرفتم خیلی خیلی معتبره

عزیزم چند خریدی ایدی پیچشو میدی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

تو روبیکا یک کانال حرز میفروشه

اسم کانالش چیه باید حتما دعا بخونن روش از دست فروشه نمبتونم بخرم؟

چند مدل داشت مدل ساده رو 800گرفتم درخواست بدید تا واستون بفرستم میترسم اینجا بزارم تعلیق بشم

باسه عزیزم

اسم کانالش چیه باید حتما دعا بخونن روش از دست فروشه نمبتونم بخرم؟

والا تو برنامه روبیکا علامت ذره بین داره

ک میشه کانال سرچ کنی

بنویس حرز

دوتا کانال میاد 

هر دو رو برو توش ببین کدوم کانال بیشتر میپسندی به مدیرش بگو

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر