2777
2789
عنوان

خدا لعنتت کنه خدا خوردت کنه مرد

281 بازدید | 24 پست

بیشرففففففففففف با زندگیم و احساساتم بازی کردی 

الهی داغ ببینی الهی هرچی درد و بلاس بخوره وسط قلبت چرا با من این‌کارو کردی هروز دعا میکنم بلا سرت بیاد نه اینکه بمیری باید زنده بمونی تک تک این کارات جواب بدییییییییییییییییی باید ببینی چه بلاهایی سرت میاد 

خداااایا اگر آرزوم برآورده نکنی اعتقاد ندارم خدایی خدایا اگه دردم درمان نکنی اعتقاد ندارم هستی 

نکشش آرزوی مرگش ندارم باید ببینیم درد بکشه بسوزه 

دعا کنین همونقدر ک گریه کردم تک تک قطره های اشک من بلا سرش بیاد

بد ۵ سال باشهههههه  باااااااشه میبینی دعاهام چیکارت کنه مردک بیشرف خاک تو سرم انتخابت کردم

خدایا مرسی بهم فهموندم  آدم زندگی نبوده خدایا داغ دلم خنک کن عمرم هدر دادم 

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟؟چی شده؟؟

بد ۵ سال عوضی بیشعور بهم گفت از زندگیم برو بیرون ایکبیری منی ک ساختمش منی ک آدمش کردم پول شارژ نداشت باهاش بودم الان ک ...

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

ببخشید اون قضیه بله؟! 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

زیاد حرص نخور پس ببین من چی میکشم بعد ۵ سال دوستی و ۴سال زندگی مشترک با ی دختر دو ساله و تحمل خیانت ها و تهمت ها و آزار روحی روانی خودش و خانواده عوضیش اومد تو روم گفت لذت نمیدی بهم بزار زن دوم بگیرم گفتم ن رفت تقاضا طلاق داد خداتو شکر کن الان تموم شده

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
ببخشید اون قضیه بله؟!

متوجه نشدم 

بد ۵ سال عوضی بیشعور بهم گفت از زندگیم برو بیرون ایکبیری منی ک ساختمش منی ک آدمش کردم پول شارژ نداشت ...

چه نمک نشناس🫤متنفرم از این ادما

درکت میکنم خواهرم منم تو همچنین شرایطی بودم

نمک نشناسی یک نفر رو دیدم 

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
متوجه نشدم

میگم ازت سواستفاده جسمی هم کرده؟ 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
زیاد حرص نخور پس ببین من چی میکشم بعد ۵ سال دوستی و ۴سال زندگی مشترک با ی دختر دو ساله و تحمل خیانت ...

خداروشکر شناختمش الهی توام‌مشکلاتت حل بشه منم ی نفر خوب پیدا کنم

بد ۵ سال عوضی بیشعور بهم گفت از زندگیم برو بیرون ایکبیری منی ک ساختمش منی ک آدمش کردم پول شارژ نداشت ...

خوشبحالت که باهاش دوست بودی من ۸ سال از بهترین سالای عمرم جوونیم گذاشتم رفتم سر کار که از بی پولی شرمنده نشه تو هر مناسبتی براش لباس خریدم شخصیت بهش دادم حتی حرف زدن تو جمع بلد نبود گذاشتمش سر بهترین کار با یه دختر سه ساله که اوج نیازش به پدره پرتم کرد الانم تند تند ابلاغیه هاش میاد هر روز جام تو دادگاهه حالم بده بخاطر دخترم نابودم شکستم نفقه فقط برام ۱ تومن بریدن مهریه ام ۶ ماهه هیچی به هیچی خدا لعنتش کنه دستم تو جیب بابامه لوازم آرایش اوردم تو خونه فروش نمیره پس خدارو هزاااااار بار شکر کن تازه حرفا و اذیتهای خونوادش هم تو این ۸ سال شده ریزش مو و میگرن و معده درد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
خوشبحالت که باهاش دوست بودی من ۸ سال از بهترین سالای عمرم جوونیم گذاشتم رفتم سر کار که از بی پولی شر ...

نفقه ۱ تومن ؟؟؟ای خدا لعنتشون کنه من دارم جدا میشم شوهرم تقاضا طلاق توافقی داده مصرف پوشک و شیر و دسمال مرطوب قطره آهن و ویتامین دخترم بالاس چقد میدن ینی؟؟درد بگیرن الهی همه چی ب نفع مرد میشه آخرش

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند