2777
2789
عنوان

خدا لعنتت کنه خدا خوردت کنه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست
نفقه ۱ تومن ؟؟؟ای خدا لعنتشون کنه من دارم جدا میشم شوهرم تقاضا طلاق توافقی داده مصرف پوشک و شیر و دس ...

میدونی چرا گفت سازش میکنید گفتم بله دوس دارم برم سر زندگیم تعهد داد که بی حرمتی و اینا نکنه و کتک نزنه و برگردم برای پول تو جیبیم ۱ تومن زدن فقط چون سازش کردم اما وقتی دادگاه تموم شد دود شد رفت هوا🙃 بمیرم برا دخترم بابا نداره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدانکنه عزیزم میفهممش خیلی شکست سخته ولی اینارو گفتم بلکه تسکین بشه

واقعا ادم نمیشه خودشو سرزنش کنه و بگه کاش انتخابش نمیکردم کاش قبولش نمیکردم..چون ادم نمیدونسته که قراره اینجور شه و قسمت بوده که اینجوری رقم بخوره💔

واقعا ادم نمیشه خودشو سرزنش کنه و بگه کاش انتخابش نمیکردم کاش قبولش نمیکردم..چون ادم نمیدونسته که قر ...

دعا کن برام برای دخترم حقش و نتونه بخوره 😞

غصه نخور بابا ‌ خداروشکر کن مجردی . زنش نبودی با بچه ولت کنه بره . طرف عمرشو گذاشته پای شوهرش . با چن تا بچه ‌ ولش میکنه میره سراغ یه زنه دیگه .ب این فکر کن وضعیت های خیلی بدتر از توام هست . مجردی دیگه برو دنبال گزینه های دیگه  اینم برات تجربه شد 

باورم نمیشع . چ جوری یه مرد میتونه تا این حد پست بشه . از اول هم شخصیت این چنینی داشت ‌؟ یا یه دفعه ...

آره عزیزم احساس نداشت بی مسئولیت بود ولی انقدر هار نبود چون میدونست اگه من نباشم هیچی نداره حتی کارشم از من داره ۴ سال براش کشیدم اوردم خونه خرج زندگی و همه چی با خودم بود وقتی حامله شدم نتونستم برم سر کار یه قرون پولم بهم نداد هیچیه هیچی و میگفت تو هر چی میخوای من میگیرم برات اما دریغ از ۱۰۰۰ تومن چون میدونست از حقوقم دارم و کم کم خیانتاش و اینکه پسر میخواست و من دختر اوردم و ... کلا رهامون کرد و دعواهامون شروع شد تا الانم به دنده کشیدم بخاطر دخترم ک بی پدر نباشه الانم کت پرتمون کرد بیرون گفت من نمیخوام دیگه شمارو برو قانونی حق و حقوقت و بگیر وکیل بی شرفش باعث شد یه ملیون فقط نفقه برام ببرن و این همه سگ دو زدن و تنهایی به این در اون در زدن فعلا که نتیجه نداده توکل به خدا ببینم بعدا چی میشه

آره عزیزم احساس نداشت بی مسئولیت بود ولی انقدر هار نبود چون میدونست اگه من نباشم هیچی نداره حتی کارش ...

خدا کمکت  کنه . خدارو شکر پس شاغلی، دستت تو جیبته . اون بره ب درک .الان داغه نمیدونه چ گندی داره میزنه بعدا سرش میخوره ب سنگ مطمئن باش

خدا کمکت کنه . خدارو شکر پس شاغلی، دستت تو جیبته . اون بره ب درک .الان داغه نمیدونه چ گندی داره میز ...

توکل بخدا امیدوارم الان برا دخترم کباااابم خیلی دلتنگشه و انگار نه انگار پدره زنگم زدم جواب نمیده