2777
2789
عنوان

شارژم تو برق ترکید خیلی ترسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 47 پست
پریز برق

یه فاز متر بنداز توش ببین توی هر دو تا سوراخ میندازی چراغ فازمتر روشن میشه ؟ شاید فاز و نولش به هم ریخته اگر اینطوری شده باشه باید یه برق کار بیاد درستش کنه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا من شارژمو برعکس خونوادم همیشه درش میارم از برق حتی شارژای بقیه توبرق باشه خودم میکنم ممکنه از ...

اره عزیزم ممکنه شارژرت قدیمی بخاطر اون شده باشه

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
وااای خدا داشتم میخوندم یهو گوشیم الارم بلند داد زهره ترک شدم سه متر پریدمبخدا اب قند لازم شدم هوووو ...

حالا منو چی میگی اصللا اون موقع لال شدم خونوادم اومدن پرسیدن چیشده نتونستم حرف بزنم😭😭😭💔💔

دیگه از اون پریز استفاده نکنم؟اره ما خونمون اتصالات برقی زیاد داره خیلی مشکلات برقی پیش میاد توخونمو ...

بله اتصالیه و استفاده نکنید از اون پریز...

بگید یه برقکار بیاد چک کنه اینطور که شما میگید مشکل اتصالی دارید خطرناکه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

گچشیت🧐

گوشی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اتفاقا من شارژمو برعکس خونوادم همیشه درش میارم از برق حتی شارژای بقیه توبرق باشه خودم میکنم ممکنه از ...

پریزت سالمه الان؟اخه برامن یبار پریزم سوخته بود سه راهی بهش وصل بوده فشار اومده بوده بهش

♥️♥️

یه فاز متر بنداز توش ببین توی هر دو تا سوراخ میندازی چراغ فازمتر روشن میشه ؟ شاید فاز و نولش به هم ر ...

وای من میترسم کاری کنم خونوادمم خیلی بیخیالن میگن هیچی نیس خداتوشکر کن چیزی نشده 

کاش برقکار بیارن واقعا اینجور چیزا خیلی خطرناکن