2777
2789
عنوان

ینی منظور اقاهه چی یود

122 بازدید | 10 پست

سلام خانما 

نیم ساعت پیش داشتم میرفتم بیرون ، یه آقایی تقریبا ۳۴، ۵ساله تو ماشین گفت میشه چند لحطه وقتتونو بگیرم 

فک کردم میخواد آدرسی چیزی بپرسه پرسیدم در چه مورد ، گقت فکر میکنم اونقدری باهوش باشی که بدونی چی میگم 

آخه من  همش ۲۱سالمه 

پوشش و ظاهرمم  متعارفه 

بنظرتون منظورش چی یود ؟؟؟؟

برا دوستی بوده لنطرتون 

درس تو یادت نره بخونی ♥️

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🙄🙄🙄 نظر تو در مورد گرمایش زمین و تاثیر آن بر فیتو پلانکتونهای آب شیرین می خواسته بدونه

برا دوستی میخواست بگه ینی ؟ 

یاورت میهش اولین تجربه بود یکی اینطوری وقتمو میگرفت

میخونم فقط میخوام بدونم منظور آقاهه چی بود

نه اینو میخواستم رو پیام یه دوست دیگه که کامنت گذاشتن ریپلای بزنم 

امضا شون بود😁

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اهاا حالا بنطرت منظورش چی بودا

میخواسته شماره بده و ..

برا دوستی میخواست بگه ینی ؟ یاورت میهش اولین تجربه بود یکی اینطوری وقتمو میگرفت

خب آره دیگه دختر جون

پسره خیلی هم پررو و زبون بازه

از اونایی که تا جواب سلامشو‌ بدی میخاد بکشوندت خونه

و خدا برای من کافیست.....