2777
2789
عنوان

یعنی فاز همسایه چیه از این کارا💔👩‍🦯

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 23 پست
ما هم یه همسایه داریم دائم در کوچه‌اس من نمیدونم اینا کاری ندارن تو خونه پس غذا چی میخورن!!

واییییی از دست اینا

کلانترن

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اخه ادم وسواسی به بیرون و طبقع های خونه مردم چکار دارعبعدم اگ وسواس داره چطور خودش دست به کار میشه

ادم وسواسی به همه جا کارداره

وسواسی ام تمیز کردن افراد دیگه رو قبول نداره

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا وسواسیه یا فضوله

وای اره خیلی فضولهعععههه عاشق اینه سر از کار بقیه در بیاره ، ما یه چیزی خریدم که حتی فاکیلای خودمون نمیدنستن پشمامون ریخت نمیدونم این از کجا فهمید

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

پیره؟بنظرم داره خودش و با این کار سرگرم میکنهیا اینکه وسواس داره

نه ۳۵ ایناس

خر حمالی کردنو دوست داره شایددوست داره بقیه به این چشم بهش نگاه کنن

والا😕

ادم وسواسی به همه جا کاردارهوسواسی ام تمیز کردن افراد دیگه رو قبول نداره

من خودمم زنعموم بیماره ، بیمار ن بیمار

بیمااااااار

اما اینطوری نمیکنه دیگه

ما هم یه همسایه داریم دائم در کوچه‌اس من نمیدونم اینا کاری ندارن تو خونه پس غذا چی میخورن!!

بخدا همسایه ماهم سه تا بچه داشت دخترش دوم ابتدایی پسرش مدرسه نمی‌رفت دختر کوچکش ۱سالش بود همش تو کوچه با اونیکی همسایه مینشستن همیشه دلم برا بچه هاست می‌سوخت میگفتم شاید غذا گرم ندارن بخورن بچش چهار دست‌ و پا رو اسفالت اصلا لباساشون یه وضعی بود واسش مهم نبود 

بخدا همسایه ماهم سه تا بچه داشت دخترش دوم ابتدایی پسرش مدرسه نمی‌رفت دختر کوچکش ۱سالش بود همش تو کوچ ...

همین دیگه نمیدونم چرا بعضیا اینجورن

بعد ما یه روز خونه نباشیم دل تو دلمون نیست.. بنظرم بعضیا بیخیالن