2777
2789

هفته ای دوبار ، دو نفر میان تمیزکاری میکنن

همه جا تمیز یرررق میزنه

اونوقت ایشون هر روز ، روزی چند بار وقتی صدای کسیو میشنوه یا از پنجره میبینه یکی داره میاد بالا سریع بیرون میره جارو میگیره دستش ، مثلا داره تمیزکاری میکنه

خودشو سوژه کرده

بابام از سرکار میاد میگه بازم جارو دستش بوده😶

همه همسایه ها دیدنش طبقه بالا و پایین میره و میاد

امروز یکی از همسایه ها که تو طبقه خودمونه میخواسته بره سرکار ، پسر مجرد همسایه هم داشته میومده بره خونه ، به همین خانمه گفته وای من عذاب وجدان میگیرم شما اینقد به خودتون زحمت میدین همیشه جارو دستتونه درحال تمیز کاری 

بعد همسایمون ک دوست مامانم هس گفت دیدم قرمز شده گفته نه اذیت نمیشم خوشم میاد و اینا ، بعد مرد همسایه گفته اما اینجا واقعا تمیزه و نیازی نیست هرطور خودتون میدوینن

باز گفت وقتی از سرکار برگشتم خونه بازم دیدم نشسته جارو دستشه😂😂 زنگ زد به مامانم تعریف میکرد میخندید

واقعا این چشه👩‍🦯من نمیفهمم شما میفهیمن؟؟

بابام روزایی که داداشمو میاره خونه میگه هستش داشته جارو میزده ، وقتی از سرکار میاد شب ساعت ۱۰ اینا میگه بازم بودتش😶💔 من خودمم امتحان میدم ساعت ۷ و نیم صبح یبار دیدمش

بنظرتون منظورش چیه؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه ادم وسواس شاخ و دم داره؟

گمونم وسواس داره منظوری نداره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مگه ادم وسواس شاخ و دم داره؟

اخه ادم وسواسی به بیرون و طبقع های خونه مردم چکار دارع

بعدم اگ وسواس داره چطور خودش دست به کار میشه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

منظوری نداره بنده خدا،مریضهاحتمالا هم کمبود محبتو توجه داره

کمبود توجه رو اره حدس میزنم