اگه پوستتون چربه از سرم نیاسینامید استفاده کنید تا منافذتون کوچیک بشن
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین به حرف هیچ کی گوش نده فقط یه دکتر پوست خوب پیدا کن برو دکتر من پوستم یه لکی داشت رفتم انواع و اقسام صد لک های فلان مارک رو که تو اینستا تبلیغ می کردن خریدم استفاده کردم کلی پول دور ریختم آخر رفتم یه دکتر که کلیم طول کشید بهم نوبت داد با چند بار استفاده از داروش لک تقریبا از بین رفت یه بار هزینه درست کنی بهتر از هزینه های الکیه که به پوست هم آسیب می زنن
سلام عزیزم پوستم معمولیه نه خشک نه چرب منافذ بازم بیشتر جای گونه هام و بینیمه حالت چجوری بگم گرده م ...
پس با نیاسینامید حل میشه .
از سرم نیاسینامید استفاده کن و حتما کنارش یه ابرسان خوب داشته باش .
نیاسینامید اینکی لیست خوبه _ برایت مکس هم اقتصادی و خوبه
ابرسان هم تاچا عالیه _ اگه قیمت مناسب میخوای برایت مکس و ژوت خوبن
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
سلام عزیزم خوبیمیشه بهم یه زل شستشو یا فوم برای پوست خشک معرفی کنی؟ایرانی باشهخودم بین ژل شستشو پوست ...
سلام قشنگم ممنونم❤️
برایت مکس پیشنهاد منه _ ژنوبایوتیک هم عالیه .
بین اینایی که گفتین هیدراویت و ویتامین سی ویتالیر بهتره .
تیم ویت برای پوست شما مناسب نیست عزیزم .
عشقم من پوستم پر از لک و لوک نیستجای زخم هم ندارهمنتها بشدت نازکه و زود لک میگیره و دیر رفع میشهترمی ...
ترمیم کننده لاروش پوزای محشره البته ایرانی نیست .
ترمیم کننده راکوتن _ درمالیفت _ سی گل خوبن .
لایسل هم خوبه اما برای زخم مناسب تره