2777
2789
تشکر مهربونببین هیدر اویت و ویتامین سیژلش خوبه ؟ یا فوم؟قبلا فومش و داشتم جلدش خاکستریهمعمولی بوداین ...

ژل نگیر عزیزم فوم بهتره برای پوستتون .

ویتامین سی بهتره روشن کننده هم هست 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ژل نگیر عزیزم فوم بهتره برای پوستتون .ویتامین سی بهتره روشن کننده هم هست

دمت گرم عزیزم

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
ژل نگیر عزیزم فوم بهتره برای پوستتون .ویتامین سی بهتره روشن کننده هم هست

ویتامین سیش خشک نمیکنه؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
دمت گرم عزیزم

فدات عزیزم❤️❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ویتامین سیش خشک نمیکنه؟

نه عزیزم خشک نمیکنه . ولی چون پوستتون خشکه حتما ابرسان قوی داشته باش . 

نه عزیزم خشک نمیکنه . ولی چون پوستتون خشکه حتما ابرسان قوی داشته باش .

خیلی لطف کری

اطلاعات خوبی هم بهم دادی

پس از این به بعد میدونم که فوم برای پوست خشک بهتر از ژله

خیلی لطف کریاطلاعات خوبی هم بهم دادیپس از این به بعد میدونم که فوم برای پوست خشک بهتر از ژله

قربونت عزیزم❤️

اره کلا فوم از ژل بهتره چون ژل خیلی عمیق تمیز میکنه و پوست دهیدراته میشه