2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم بستگی داره منافذتون از چه نوعی باشه .

پوستت چربه یا خشک ؟ سنتون زیر ۲۵ هست؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

یه چیزی بهت بگم تضمینی از خانوم های همین سایت بهم معرفی کردن بیتروی باید بری از داروخونه بگیری بگو برای منافذ باز میخوام 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

سرکه سیب خونگی و طبیعی بگیر با آب تصفیه شده به طور مساوی رقیق کن با پنبه به صورت بزن، روزی حدود نیم ساعت روش بمونه. به مرور منافذ رو میبنده، لکه ها رو کم رنگ می کنه، لایه بردار و مغذی پوسته. من تو منابع انگلیسی هم در موردش تحقیق کردم و خودم از اردیبهشت دارم می زنم

عزیزدلم بستگی داره منافذتون از چه نوعی باشه .پوستت چربه یا خشک ؟ سنتون زیر ۲۵ هست؟

سلام عزیزم خوبی

میشه بهم یه زل شستشو یا فوم برای پوست خشک معرفی کنی؟

ایرانی باشه

خودم بین ژل شستشو پوست خشک راکوتن و ژل شستشوی هیدراویت یا تیم ویت یا ویتامین سی ویتالیر موندم

از بین این مدلای ویتالیر کدوم بهتره؟

من ترکیبات تایم ویتش و خوندمدیدم aha و .... ترکیبات خوبی داره وی یتسم پوستم و خشک کنه بدتر

روش زده مال انواع پوست

ویتامین سیش یا هیدراویت؟

شما برند خوبتری سراغ داری عزیزم؟

شرمنده بلند بالا صحبت کردم

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
یه چیزی بهت بگم تضمینی از خانوم های همین سایت بهم معرفی کردن بیتروی باید بری از داروخونه بگیری بگو ب ...

ببین منم اپیکاش و دیدم

شما خدت استفاده کردی؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....