2777
2789

میگن نیاز به پیوند کبد ممکنه داشته باشه خواهش میکنم دعا کنید برای سلامتیش دعا کنید این دفعه که رفت تهران بگن نیاز به پیوند نداره با دارو خوب بشه😭داداشام کوچیکن من چطور میتونم مراقبشون باشم😭 

داداش کوچیکه ام شیرخواره انقدر وابسته مامانمه دو دقیقه ازش دور بشه گریه میکنه خدایاااا این طاقت بی مادری نداره خدایاااا این طاقت دور بودن از مادر نداره😭

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

عزیزم انشاالله که بهبود پیدا میکنن 

ده صلوات فرستادم براشون

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۷۰ حمد برای شفا پشت سرهم

یا شافی

یا من اسمه...

دعای گنج العرش 

مشلول

با وضو

سوره یاسین به نیت امام زمان در راه رضا وخشنودی خدا

کمک به نیازمندان در راه خدا

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

زیارت عاشورا دعای توسل دعای علقمه 

همش خوبه با خلوص نیت بخون

نماز های مختلفم هسا

عزیزم انشاالله که بهبود پیدا میکنن ده صلوات فرستادم براشون

ممنونم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

چشم حتما عزیزم ان شاءالله که هرچی زودتر حالش خوب میشه 🤍🤍

ممنونم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40