2777
2789
عنوان

شب ارزوها دعاکنیم همدیگرو لایک کنید منم براتون بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 46 پست
برا منم دعا کنید💛🦋

حتما مهربونم دعا میکنم روزای سختت تموم بشه و شادی و خوشبختی جاشون بیاد الهی امین

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه منم دعا کنید اگ‌ یکی دیگ‌رو دوست داره تموم شه همه چی:)ولی اگ منو میخواد بهم برسیم

دعا میکنم هرچه زودتر تکلیفت به خوشی مشخص بشه و دلش با دلت یکی بشه مهربونم الهی آمین

برا منننننن ببخون🥺

حتمن قشنگم برات میخونم و دعا میکنم هرچه زودتر  اون چیزی که توی دلته در کنارت قرار بگیره الهی امین

برای نیت من

الهی که به حق این شب ارزوها ، ارزوی دلت با حکمت خدا یکی بشه و چشاتو باز کنی ببینی رسیدی بهش الهی امین

عزیزان با دل پاکتون واسه من و همه مستاجران دعا کنید که زودتر خونه‌دار بشیم

این خیلی سخته برای همه و از خدا میخوام به برکت خودش و ابروی حضرت زهرا هرچه زودتر اسباب خونه دار شدن شما و همه ی دوستان رو فراهم کنه توی این وضعیت همه منتظر یه معجزه ایم فقط الهی امین

الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

الهی آمین... برات خوندم حاجت روا شی دوستم.🤲.. التماس دعا واسه باردار شدنم منم دارم🥺🙏

الهییییی به حق این شب عزیز به حق سه ساله ی امام حسین خدا بهت یه نی نی سالم و صالح عطا کنه الهی امین