2777
2789
عنوان

شب ارزوها دعاکنیم همدیگرو لایک کنید منم براتون بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 46 پست
کردم گلمتوهم دعا کن من بهش برسمم اسممو ک می‌دونی

حتمااا مهربونم آمین بشه برات اون چیزی که توی دلته و بیای خبر خوشش رو بهمون بدی و لبت بخنده مهربونم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

این خیلی سخته برای همه و از خدا میخوام به برکت خودش و ابروی حضرت زهرا هرچه زودتر اسباب خونه دار شدن ...

عزیزم یک سوال دارم میخواستم ببینم امشب شب اول رجب هست وشب آرزوهاست و کلا ایام های خاص ماه  مبارک محرم ماه مبارک رمضان و هرایام خاص مبارک عزیز وارد اینستاگرام بشم یا کلا آهنگ گوش بدم و آدامس بجوم یاتخمه بخورم گناهه؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالله همه به آرزوهاشون برسن برای منم دعا کنید رشته موردعلاقمو همون شهری ک میخوام بیارم🥺🤍

ان شاءالله برای شما عزیزدل خدا تلاشت رو بی جواب نذاره و به حق این شب عزیز به خواسته ت برسی و اینده ت رو با خوبی رقم بزنی گلم 

فکر میکنم دو سه روز پیش گلم

ممنونم عزیزم اگر ببخشید خیلی سوال میپرسم اگر به سوال ای شرعی آشنایی داریداگر وفات یاولادت یا شهادت یا هرایام خاص مبارک باشه استوری وضعیت نگذارم گناهه

عزیزم یک سوال دارم میخواستم ببینم امشب شب اول رجب هست وشب آرزوهاست و کلا ایام های خاص ماه مبارک محر ...

عزیزم من خودم زیاد به این چیزا اعتقاد ندارم چون حقیقتا انقدر غم توی دلمون هست و فکرمون درگیر هست که با یه اهنگ گوش کردن ساده شاد نمیشیم ولی درکل ماه محرم مثلا عشاورا و تاسوعا خب ادم خودش دلش میگیره نمیکنه اینکار رو 

ولی امشب که گناهی نداره امشب شب شادیه ماه رجب اومده ماهی که پر از خیر و برکته 

برای ماه رمضونم اگه روزه میگیری سعی کن چشمت هم روزه باشه و به فیلمای مسخره ی اینستا نیفته 

ممنونم عزیزم اگر ببخشید خیلی سوال میپرسم اگر به سوال ای شرعی آشنایی داریداگر وفات یاولادت یا شهادت ی ...

نه عزیزدلم این چه حرفیه مگه ائمه گفتن برای ما استوری بذارین نه این یه کار دلیه هروقت ب دلت افتاد کن 

الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم

الهی شمام به بهترین شکل ممکن حاجت بگیرید و برسید به خواسته ی دلتون و دلتون پر از شادی بشه الهی امین 

عزیزم من خودم زیاد به این چیزا اعتقاد ندارم چون حقیقتا انقدر غم توی دلمون هست و فکرمون درگیر هست که ...

عزیزم ممنونم منظورم همین فیلمای روزمره اینستاگرام هست ارلباس و آماده بشید اهنگ و آرایش کررم‌میکاپ و توییت نوشته بااهنگ...

آسپزی منظورن ایتجور محتواهاهستن‌نه چیزهادیگه

عزیزم ممنونم منظورم همین فیلمای روزمره اینستاگرام هست ارلباس و آماده بشید اهنگ و آرایش کررم‌میکاپ و ...

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره 

نه میدونم شما رو نمیگم کلا میگم اینستا گاهی اوقات هرفیلمیو‌میاره منظورم اون بود گلم 

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره نه میدونم شما رو نمیگم کلا میگم اینستا گاهی اوقات هرفیلمیو‌میاره منظورم او ...

ممنونم‌گلم حلال کن مزلحمت شدم آرزوهات آمین گوش خداباشه و ائمه خداو خدابرای همه و شماالتاس دعا خداشکرت یاامام زمان و قرآن امام زمان سالم باشندویارتون الله سکرت

ممنونم‌گلم حلال کن مزلحمت شدم آرزوهات آمین گوش خداباشه و ائمه خداو خدابرای همه و شماالتاس دعا خداشکر ...

این چه حرفیه قشنگم چه مزاحمتی اخه ممنونم از دعای خیزت الهی آمین بشه برات اون چیزی که توی دل پاکت داری الهی امین