2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم میخاد سجینو ببینم ولی میترسم😑

دوستم بهم گفت فیلم سجین ترسناک هست ولی سجین 2 خیلی ترسناک‌ترِ، همش درباره طلسم و سحر جادو هست خیلی ترسناک واسه همین نگاه نکردم 

من بعد از هر فیلم ترسناکی شجاع تر و دیوونه تر میشم 😐😂

یهدهههشتادیهیچوقتنمیبازه :) 🌌💜 کنارمیکشهکه تواحساس خوشحالیکنی :) 🌌💜ما تو مسابقه نمیبازیم تو شعور میبریم :)) 🌌💜 ۸۰--۸۹

حقیقتش هیچ حس خاصی ندارم و نداشتم 

اینجوری نبوده که تو خیالاتم همش فکر کنم که الان اون روحه تو فیلمه میاد منو تسخیر می‌کنه 

عادی و معمولی بودم مثل قبل اینکه فیلکو ببینم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

دو حالت دارم 

یا خیلی عادی به زندگیم ادامه میدم 

یا این که خودم خودمو میترسونم.. یعنی ناخودآگاه بعضی از صحنه هاشو بازسازی میکنم😂... مثلا نصفه شب میام بیرون آب بخورم ، به زور به خودم می گم که زیر میز یه چیزی قایم شده .. مریضم 😅  

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

من بعد از اینکه فیلم احزار 1 نگاه کردم  2 ساعت بعد که شب شد رفتم تو اتاق که کتاب بردارم که یک دفعه برق رفت همه جا تاریک شده بود بعد ی جا نشستم تو تاریکی یکدفعه به یاد فیلم احزار افتادم با خودم گفتم الان جن میاد سراغم بعد دویدم ک یکدفعه سرم خورد به دیوار بعد رفتم چراغ گوشیم روشن کردم دیدم از بینیم خون میریزه..... . 

دیگه بعد نیم ساعت برق اومد،که دو روز بعد‌ رفتم دکتر گفت بینی شما ترک برداشته، 😢

نتیجه نگاه کردن فیلم ترسناک احزار👆